Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro Lokalnie kupiłam srebrny komplet. Zapłaciłam. Towaru nie otrzymałam. Próbowałam kontaktować się ze sprzedającym, brak kontaktu. Rozpoczęłam na Allegro dyskusję. Niestety , zakończyłam dyskusję , bo nie przeczytałam zasad dokładnie. Allegro potraktowało tę sprawę jako zakończoną pomyślnie. Sprawa nie jest zakończona. Nie mogę odzyskać 265 zł. Co ja mam teraz zrobić? Bardzo proszę pomóżcie.
@Nolina31 poprosiłam odpowiedni zespół, aby skontaktował się z Tobą w tej sprawie. Oczekuj proszę na wiadomość mailową. 🙂
Dziękuję , czekam na wiadomość.
@Nolina31 Jak zakończysz dyskusję to o pomoc prosisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Witam Lew 433. W miejscu , które wskazałeś, żeby napisać, trzeba z listy wybrać towar, o który chodzi. Niestety , dyskusja została zakończona, a towar już nie jest wyświetlany. Bez wskazania towaru , przejście dalej jest niemożliwe. Nie mam możliwości skontaktowania się z Allegro i zgłoszenie mojego problemu. Dlatego proszę o pomoc.