anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskac pieniadze za zakupiony telefon na allegro lokalnie,telefonu nie orzymalem.

Zomer1983
#7 Wielbiciel

Witam. Zakupiłem telefon ,wysłałem przelew blik i okazało się że ta osoba od której kupowałem była pośrednikiem w sprzedaży i ona tez została oszukana i oczywiście po telefonie nie ma śladów. Jak mam odzyskać teraz pieniądze? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Zomer1983 W szczegółach zakupu na samym dole kliknij zielony napis ZGŁOŚ PROBLEM Z ZAKUPEM.

Domagaj się pełnego zwrotu środków od sprzedającego. To, że sprzedający dał się zrobić na słupa to nie Twoje zmartwienie.

oznacz moderatorów

Zomer1983
#7 Wielbiciel

Zgłaszałem problem,rozpocząłem dyskusję, ale ta osoba odpowiedziała wprost że nie ma pieniędzy i dopóki ona nie odzyska porostu mi ich nie odda. Sprawa jest już zgłoszona na policji, ale od listopada nic nie wiadomo . Czy mogę się domagać od allegro zwrotu pieniędzy? 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Zomer1983 Nie dostałeś propozycji rekompensaty od Allegro?

oznacz moderatorów

Zomer1983
#7 Wielbiciel

Nić takiego nie otrzymalem

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

Zomer1983
#7 Wielbiciel

Niestety nie mam jak złożyć wniosku gdyż dyskusja przez przypadek została zakończona. Co mogę teraz zrobić aby otrzymać taki wniosek 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Zomer1983 Widzę, że zamknąłeś dyskusję 28 listopada. Poprosiłam o ponowne otwarcie tej dyskusji. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów