Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Robiłem kiedyś zakupy i odrazu przekierowałem do znajomego podając jego adres. O ile w "normalnym" allegro usunąłem adres i niema tematu o tyle adres ten jest zapisany w allegro lokalnie. Jak na złość zawsze on oznacza się jako pierwszy 😕 Nie potrafię się go teraz pozbyć
Mogę prosić o usunięcie moich adresów
@adamuss65 bardzo proszę! Zostawiłam tylko ten adres, który jest wpisany w danych konta, jeśli chcesz usunąć również ten, daj proszę znać!
Dzień dobry,
Proszę o usunięcie wszystkich adresów z Allegro lokalnie. Dodam sobie te, które będę potrzebował.
@Kuba321422 Usunęliśmy adresy.
Też proszę o wyczyszczenie adresów.
@bolo_all wszystkich?
tak
@bolo_all proszę bardzo, gotowe 👍
Dzień dobry, ja też poproszę o usunięcie adresu Gdańskiego, dziękuje i pozdrawiam
@collectionstd Przekazałam już prośbę o usunięcie tego adresu, więc na pewno się tym zajmiemy.
Ja też proszę o usunięcie wszystkich adresów z allegro lokalnie na moim koncie. Dodam sobie właściwy adres jak będę tego potrzebować.
Proszę o usunięcie adresu Rembielińska z mojego allegro lokalnie. Chodzi o adres lokalizacji przedmiotu jak wystawiam aukcję.
Może wprowadźcie przycisk kasujący wszystkie adresy zapisane.
Ja też proszę o usunięcie adresu Dachowa z allegro lokalnie na moim koncie.
@Gigaflops gotowe 🙂 Adres został usunięty.
Dzięki.
Prosiłbym rownież o usunięcie adresu ul.czarnieckiego na allegro lokalnie
@zmzqpq bardzo proszę 🙂 Gotowe.
WItam!
Ja też proszę o usunięcie wszystkich adresów z allegro lokalnie na moim koncie. Dodam sobie właściwy adres jak będę tego potrzebować.
Dziękuję 😊
@TiagoDS bardzo proszę 🙂 Adresy zostały usunięte!