anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć dane adresowe w allegro-lokalnie ?

KrzysioJaw
#8 Zapaleniec#

Witam. Robiłem kiedyś zakupy i odrazu przekierowałem do znajomego podając jego adres. O ile w "normalnym" allegro usunąłem adres i niema tematu o tyle adres ten jest zapisany w allegro lokalnie. Jak na złość zawsze on oznacza się jako pierwszy 😕  Nie potrafię się go teraz pozbyć 

oznacz moderatorów
71 ODPOWIEDZI 71

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@antoniewicz021 Cześć. 🙂 Oczywiście, z chęcią pomogę! Nie wiem tylko, które adresy mam usunąć. Napisz proszę, który adres mam zostawić (wystarczy miasto) 

Ola
Moderatorka

czeczen-00
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, proszę o usunięcie adresu Chorzowska. Ostatnio prosiłem o usunięcie adresów ale niestety pojawił się on sam mimo, że go nie wpisywałem.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@czeczen-00 Usunęłam już ten adres. 

Ola
   Moderatorka

czeczen-00
#9 Pomysłodawca#

Witam ponownie. Kolejny raz pojawił się ten adres, nie wiem dlaczego. Proszę o ponowne usunięcie i informację co może na to wpływać.

oznacz moderatorów

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@czeczen-00 Cześć. 🙂 Ten adres masz ustawiony również w danych swojego konta: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta. Takie dane musisz edytować samodzielnie z poziomu swojego konta. 🙂  

Ola
Moderatorka

czeczen-00
#9 Pomysłodawca#

Chodzi mi o allegro lokalnie. Ostatnio prosiłem o wyczyszczenie adresów. Wszystkie zniknęły ale przy wystawianiu ten jeden pojawia się z powrotem w formularzu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@czeczen-00 Dzieje się tak, ponieważ ten adres masz wprowadzony w ustawieniach swojego konta Allegro. 

Ola
Moderatorka

czeczen-00
#9 Pomysłodawca#

Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Cały czas używam adresu "Gliwice" więc brany jest pod uwagę adres wpisany na Lokalnie. W adresach allegro nie da się ustawić po prostu samej miejscowości a nie chcę aby wyświetlał się cały adres. Przed chwilą wystawiłem coś na próbę i teraz ten adres się nie pojawia w formularzu.

oznacz moderatorów

Blevar84
#8 Zapaleniec#

Mozna prosic o usuniecie adresow z mojego konta...?!

oznacz moderatorów

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@Blevar84 Tak, bardzo proszę. Adresy usunięte. 

Ola
Moderatorka

mikel96
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry. Mam zdublowane adresy na koncie Allegro Lokalnie. Czy mogę prosić o usunięcie jednego z nich? W jednym mam numer telefonu pisany ciągiem, a w drugim ze spacjami. Nie wiem, skąd się to wzięło

oznacz moderatorów

ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@mikel96 Cześć, bardzo proszę, gotowe. 🙂 

Ola
Moderatorka