Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Po 14 latach bycia zagorzałym fanem Allegro... odchodzę. Z powodu dziadostwa jakie sieje "Allegro lokalnie". Już kolejny raz po wykupieniu promowania ogłoszeń jakiś pacan i to niekoniecznie z Polski, który tworzy sobie nowe konta (co minutę, no bo przecież to proste na Allegro bez żądnych zabezpieczeń chociażby za pomocą podania nr. PESEL / poprawnego telefonu) specjalnie albo kupuje przedmioty, albo licytuje, albo też wypisuje farmazony na czacie.
Aktualnie jakiś cwaniak "zakupił" mojego laptopa z opcją płatności za pobraniem...
...przez tego oszusta "Allegro lokalnie" żąda ode mnie opłaty prowizji w wysokości 83,25zł, której oczywiście NA PEWNO NIE OPŁACĘ.
A! Podaję "dane" i "adres" do wysyłki tegoż jegomościa:
Odbiorca |
michael webb |
Al. Stanów Zjednoczonych 162 |
00-932 Warszawa |
+44 752 918 823 4 |
sin213@mail.com |
Uwagi do dostawy: brakKupującyClient:105165043 telefon: email: sin213@mail.com |
Nie wystawiaj za pobraniem ani odbiorów osobistych tylko po wpłacie na konto ,wtedy naliczą ci opłatę transakcyjną jak faktycznie klient zapłaci.
Niestety drugi raz w życiu wystawiłem przedmiot właśnie za pobraniem i to był wielki błąd. Dzięki.
Normalne allegro o jakim myślisz i wspominasz ze starych czasów już nie wróci ,można tylko pomarzyć .
Zacytuje: "jaka jest szansa na powrót normalnego Allegro?"
Żadna. Allegro ma tu sporo winy ale należy zauważyć że przestępczość w internecie również radykalnie wzrasta!
@HITMAN_C4791 Cześć. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Napisz do nas przez ten formularz - anulujemy opłatę transakcyjną.
Dziękuję za wiadomość. Skorzystałem z tego formularza kilka godzin temu i już transakcja oraz opłata prowizyjna została anulowana.
Pozdrawiam.