anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupowałem ostatnio na Allegro lokalne i nie otrzymałem zamówienia

Krzysztof198203
#7 Wielbiciel#

Kupowałem ostatnio na Allegro lokalne i nie otrzymałem zamówienia mimo dyskusji sprzedający oświadczył że wyśle zamówienie i tego nie zrobił jak odzyskać pieniądze bo dyskusja została zakończona 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

az1rael
#21 Demiurg#

@Krzysztof198203 poproś moderacje o przywrocenie dyskusji @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Nastepnie oznacz jako nierowiazana i jak pojawi sie opcja wypelnienia wniosku o ap to wypelnij i poczekaj na zwrot kasy 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Krzysztof198203 Którego zamówienia dotyczy ten problem?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Krzysztof198203
#7 Wielbiciel#

Na Allegro lokalne 8 sierpnia kupowałem plecak termiczny od firma12314 i do dziś nie otrzymałem 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Krzysztof198203 Kupiłeś i nie otrzymałeś, jaki czas wysłania był w ofercie? minął otwórz dyskusję, tylko tak odzyskasz środki, tam sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Czytasz czasem te posty? Napisał dyskusja była i została zamknięta

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@Krzysztof198203 minęły 3-4 dni, wiec nie ma co panikować. Nie należy zakładać, że każdy sprzedawca wysyła towar w ciągu 24h, zwłaszcza osoby prywatne. Niektórzy wysyłają po 2, 3, 4 dniach.

Jeśli zależy Ci na szybkiej wysyłce to sprzedawcę z allegro lokalnie trzeba wcześniej zapytać o termin wysyłki.

oznacz moderatorów