Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupowałem ostatnio na Allegro lokalne i nie otrzymałem zamówienia mimo dyskusji sprzedający oświadczył że wyśle zamówienie i tego nie zrobił jak odzyskać pieniądze bo dyskusja została zakończona
@Krzysztof198203 poproś moderacje o przywrocenie dyskusji @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nastepnie oznacz jako nierowiazana i jak pojawi sie opcja wypelnienia wniosku o ap to wypelnij i poczekaj na zwrot kasy
@Krzysztof198203 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Na Allegro lokalne 8 sierpnia kupowałem plecak termiczny od firma12314 i do dziś nie otrzymałem
@Krzysztof198203 Kupiłeś i nie otrzymałeś, jaki czas wysłania był w ofercie? minął otwórz dyskusję, tylko tak odzyskasz środki, tam sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Czytasz czasem te posty? Napisał dyskusja była i została zamknięta
@Krzysztof198203 minęły 3-4 dni, wiec nie ma co panikować. Nie należy zakładać, że każdy sprzedawca wysyła towar w ciągu 24h, zwłaszcza osoby prywatne. Niektórzy wysyłają po 2, 3, 4 dniach.
Jeśli zależy Ci na szybkiej wysyłce to sprzedawcę z allegro lokalnie trzeba wcześniej zapytać o termin wysyłki.