Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A więc dałem oferte w licytacji na allegro lokalnie której nie chce opłacić ponieważ myślałem że licytuje coś innego. Co teraz?
@Client:108291758 Masz 5dni na opłacenie, nie opłacisz nie będzie zakupu. Dobrze poinformować o tym sprzedającego. Nie rób tak ponieważ blokujesz sprzedaż.
Z ciekawości - co to znaczy, że myślałeś że licytujemy coś innego?
Jeśli Twoja oferta jest w najwyższa i wygrałeś licytację to z punktu widzenia prawa transakcja jest wiążąca i powinieneś ją sfinalizować.
Umowę można rozwiązać tylko za porozumieniem stron ze sprzedającym.
W praktyce - skontaktuj się ze sprzedającym, poinformuj, że nie jesteś jednak zainteresowany zakupem a ten jako nieopłacony anuluje się po 5 dniach bez wpłaty.
Na przyszłość - weź pod uwagę że sprzedający mógł np wykupić promowanie którego koszty nie zostaną mu zwrócone więc powinno się licytować tylko będąc realnie zainteresowanym zakupem.
Szukałem konsoli z 2 padami i znalazłem dwie licytacje w tej samej cenie. Jedna licytacja z jednym padem, druga z dwoma + gra chciałem zalicytować tą z dwoma lecz sie pomyliłem i bezmyślnie zalicytowałem
Jak nie jesteś pewien co przedstawia oferta i nie wiesz czy to ci będzie potrzebne to zanim zaczniesz licytować poproś sprzedawcę o wyjaśnienie . Sprzedający często płaci za wyróżnienie czy promowanie a nawet za wystawianie w niektórych kategoriach i nikt mu tego nie odda.
Oddam mu pieniądze za wyróżnienie jeżeli je miał. Chciałem tylko spytać czy nie będzie na mnie nałożona żadna kara pieniężna bądź kata na licytacje
Nie będzie żadnej kary, każdy może się "pomylić" i nie daj się wciągnąć w gierki sprzedających, tylko nie powtarzaj takich rzeczy.
Dobrze i dzięki
Jeśli to 1 raz nic ci nie zrobi allegro jeśli nie to wyłapiesz nawet permabana