Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo,
Piszę w sprawie zamówienia, które zostało opłacone, jednak nie otrzymałem ani zamówionego produktu, ani żadnej odpowiedzi od sprzedawcy. Po dokonaniu płatności wysłałem wiadomość do sprzedawcy, lecz pozostała ona bez odpowiedzi. Produkt nie został wysłany, a oferta, z której skorzystałem, nie jest już dostępna na Allegro. Co więcej, nie mogę odnaleźć sprzedawcy pod jego wcześniejszą nazwą użytkownika.
W związku z powyższym proszę o pomoc w wyjaśnieniu sytuacji i zwrot środków, jeżeli dostarczenie zamówienia okaże się niemożliwe. Liczę na Państwa pomoc w tej sprawie.
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź i rozwiązanie problemu.
Z poważaniem,
P.S. dyskusji nie można otworzyć, ze względu na czas na dostawę... Ręce opadają.
@86matusz może ktoś z moderatorów pomoże. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To Chińczyk?
@Monika__L Całkiem ładnie pisze po polsku, więc chyba nie Chińczyk
Tak, i odsyła w kółko do otwarcia dyskusji zakańczając działania stwierdzeniem, że jest jeszcze czas.😮💨
@86matusz Bi jak zakup z Chin to się nie da, Allegro blokuje, napisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?subjectId=6be0e647-a9cf-417f-b70d-42623f4d428b
Lew433 i tak to w/g ciebie powinno wyglądać ? Pisać na Berdyczów ? Kupuje sporo z Chin i Allegro powinno im buty czyścić i się uczyć w temacie obsługi klientów. A nie, kazać wypełniać formularze i przekazywać do odpowiedniego działu....Jak zwykle.
@eightbitclone2 Nie powinno, wiele razy o tym tu pisałem, nawet dziś że Allegro blokuje i nie jest to zgodne z ich regulaminem i nikt się do tego nie chce odnieś z Allegro moderacja itd.
No tak i co tu ludziom doradzić skoro sie wyjdzie na głupca bo allegrowe standarty i regulaminy są dla Chińczyków inne ? Krew w piach. Zero stabilności.
Tu pewnie działa tajny projekt "Allegro China protect" czyli ich wewnętrzny system chronienia sprzedawców z Chin. Nic sie nie martw, dzięki niemu kiedys ci wypłacą rekompensatę. A środki na nią wezmą zdzierając je z polskich uczciwych sprzedawców. A następnym razem, jak sie coś z Chin kupuje to są do tego lepsze i bardziej zaufane portale....