Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Nazywam się Przemysław Anczarowski i piszę do państwa ponieważ , ktoś ostatnio przed kilkoma dniami zalogował się na moje konto allegro lokalnie i wysyłał wiadomości innym użytkownikom allegro, po czym chat allegro został zablokowany oraz zresetowane hasło do konta a które to zdołałem ustawiać inne tak by uniemożliwić oszustom bądź oszustowi który się na nie wkradli dostęp. Natomiast chat allegro lokalnie nadal mam zablokowany i stąd moje zapytanie jak mogę odblokować funkcję chat i wysyłania wiadomości przez allegro lokalnie bo też na chwilę obecną i tak jak wspominałem po zmianie hasła nadal nie mam dostępu do tej funkcji aplikacji ale gdybym chciał z niej skorzystać w przyszłości (co jak na razie nie jest mi musowo potrzebne) jednak nie będę miał takiej możliwości gdybym akurat kiedyś chciał ponownie skorzystać z tej funkcji, i stąd moja też prośba o powiedzenie mi jak mogę oczywiście w sposób bezpieczny odblokować tę funkcję Chat allegro lokalnie który umożliwi mi dialog z innymi użytkownikami od których będę akurat coś mógł kupić i może akurat wtedy wynegocjować lepszą cenę, proszę zatem o kontakt w tej sprawie zgodnie z moimi danymi jakie podane są na moim koncie Allegro Lokalnie
Z poważaniem
Przemysław Anczarowski
Nikt Ci nie odpisze na adres, musisz czekać i pilnować odpowiedzi tu na forum, ale dlaczego miałby Ci zniknąć czat?: @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Poprostu jest zablokowany gdy na niego wchodzę i listę ostatnich wiadomości to pokazuje że jest zablokowany Momo że dostęp do konta mam odzyskany z powrotem
Miało być we wcześniejszym wpisie na końcu "mimo iż dostęp do konta mam odblokowany"
@anczarowski33 Na ten moment konto jest zablokowane. W tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz.