Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas licytacji na Allegro lokalnie byłem jedynym licytującym jednak system pobrał moją maksymalną ofertę zamiast minimalną dlaczego tak się stało ?
Nie można to teraz jeszcze jakoś odkręcić dodam że nie zapłaciłem jeszcze za zakup
Bo na Lokalne tak jest, ile dajesz tyle się wyświetla. Ale pocieszę cię, na Lokalne płacić nie musisz, transakcja jest ważna dopiero wtedy gdy zapłacisz.
Żeby być w porządku zawiadom sprzedającego że anulujesz zakup i nie zapłacisz. Masz takie prawo.
@lansell Musisz opisać co tam jest, My obrazka nie widzimy.
Zapytałem czat GPT jak to jest z tą licytacją na Allegro lokalnie i powiedział mi że dokładnie tak jak ma zwykłym Allegro
@lansell serio ? a jak Ci napisze i poda mój numer konta będziesz przelewać mi swoją wypłatę co miesiąc 😄 Powinni Ci odłączyć internet zanim zrobisz se krzywdę 😞
@lansell Możesz na czacie się dogadać ale pamiętaj żeby kupić i zapłacić przez Allegro!
@lansell tak działa licytacja na Lokalnie co wpiszesz od razu widać, dać 1 000 000 zł i tyle od razu będzie 😄
Allegro Lokalnie | Allegro |
---|---|
Licytujesz samodzielnie, bez automatycznego systemu. Podana przez Ciebie kwota jest od razu widoczna w licytacji, także dla innych. |
Wpisujesz maksymalną kwotę, jaką możesz zapłacić. Jeśli pojawią się inni licytujący, system będzie automatycznie licytować za Ciebie.
|
Ale jak nie opłacisz to nie będzie zakupu, skoro uważasz ze za dużo zapłaciłeś.
Chciałbym zapłacić tyle ile powinienem
A jaki problem?
Powinieneś tyle ile zaoferowałeś. Możesz spróbować skontaktować się ze sprzedawcą i dogadać się co do ceny .
Dawno temu też się tak dałem wykiwać, logicznym było, że to działa jak na Allegro 🙂 Nie działało.
Ponieśliśmy karę za to, że nie czytaliśmy zatwierdzonych warunków i regulaminu xD
W moim przypadku zostałem przelicytowany 🙂