Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mam rozpoczeta dyskusje w sprawie niedostarczonego zakupu. Trwa to juz jednak dosc dlugo.Zero reakcji ze strony sprzedawcy,Allegro tez milczy,choc jest zaangazowane,mam zablokowane pieniadze,i nie moge sie doprosic o Allegro Protect.
Bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam,
W.Wyrobek
A ile czasu trwa dyskusja? po 14dniach odznacz ją jako nierozwiązaną i wówczas pokaże się wniosek do Allegro Protect.
Dziekuje za odpowiedz.
Trwa juz dluzej ni 2tyg,i problem polega na tym,ze nie wyswietla mi sie taka opcja,wiec nie moge wypelnic wniosku.
A czy towar nie idzie np z Chin stąd opóźnienie w dostarczeniu?
Z Polski,do Polski.
Po prostu nieuczciwy sprzedawca.Prawdopodobnie spodziewal sie wyzszej ceny,ale to licytacja,wiec zawsze jest ryzyko.
Dziekuje za reakcje.
czyli zakup na allegro lokalnie od osoby prywatnej? ergo powinien oddac wplate bo nie zmusisz go inaczej niz sadem do wydania towaru w cenie w jakiej wylicytowano
@Client:74514125 widzę, że doradca napisał już w dyskusji, że pieniądze zostaną Ci zwrócone z programu Allegro Protect. Jeśli nie możesz wypełnić wniosku, napisz proszę do nas przez formularz.
Dziekuje,ze sie Pani wlaczyla w sprawe.
Jak moze Pani zauwazyla,probowalem wypelnic formularz dla Allegro Protect,ale bez powodzenia.
Trudnosci sie pietrza.
Nie ma konta w polskim banku,a kiedy wpisuje nr.swojego w Holandii,wyswietla mi sie informacja,ze to niepoprawny nr.konta.Dziwne,bo z tego konta zaplacilem za zamowienie,i nie bylo zadnego klopotu.Poza tym BIC sie zgadza.
Na dodatek,nie moge otworzyc linku do formularza w laptopie,a tylko w telefonie.
W sumie jednak to bez znaczenia,wazne zeby wreszcie zakonczyc sprawe.
Swoja droga,ciekawe,co wlasciwie sie stalo?Co powodowalo tym sprzedawca,ze narobil takiego balaganu,i tylu klopotow.