Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Kupiłem, zapłaciłem "przelewem mobilnym" jak zwykle to robię. Środki pobrane z konta a status płatności nadal
oczekujący, co mam zrobić w tej sytuacji? Minęła już prawie godzina.
A gdzie widzisz ten status płatności tu?: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
możesz poczekać, możesz anulować i ponowić płatność.
Nie mogę anulować, to allegro lokalnie. Środki z konta mi pobrało to mam zapłacić drugi raz?
Nie, a czy to była oferta wyszukana przez Ciebie czy jakiś podesłany link, bo wówczas może zostałeś oszukany.
Nie, nie zostałem oszukany. To aukcja z allegro lokalnie która widnieje w moim profilu.
Problem jest z samą płatnością, która została pobrana z konta a status jest taki jak w temacie.
Chyba że przez samo Allegro hyhyhy
Dostałem odpowiedź że przez błąd operatora płatność została zwrócona i w ciągu 3 dni trafi na konto.
I że mam zapłacić ponownie co oczywiście uczyniłem ale płatność ponownie się nie powiodła, więc drogie allegro proszę teraz zapłacić za mnie a ja czekam na zwrot.
@luk659 Problem najprawdopodobniej leży po stronie banku - nie allegro.
Ale płatność wyszła z banku tylko nie została właściwie zaksięgowana przez payu, więc to oni dali tyłka.
@luk659 Wyszła czy znajduje się w blokadach?
Wyszła, nie jest zablokowana. Ponad 1000 zł sobie gdzieś tam fruwa i pozostaje mi mieć nadzieję na wyjaśnienie.
@luk659 Jeśli nie są zablokowane to faktycznie wygląda na błąd po stronie operatora płatności. Wrócą w ciągu 3 dni na konto.
@luk659 Cieszę się, że udało się załatwić problem i płatność ostatecznie przeszła. 🙂
Ja też się cieszę, mam nadzieję że ten zwrot też do mnie dojdzie 😁