Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, przez przypadek (mój błąd ) opłaciłem za przedmiot 2x na allegro lokalnie. Pierwszy raz przelewem tradycyjnym - z konta zostały pobrane środki. Drugi raz blikiem. Czy mogę w jakiś sposób anulować przelew tradycyjny, aby otrzymać zwrot środków? Pieniądze z konta za przelew zostały pobrane.
Musisz skontaktować się z operatorem płatności.
@Noynel922 napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, a w wiadomości załącz potwierdzenia obu płatności, wyjaśnimy to z operatorem.
Na stronie PayU sprawdziłem status transakcji przelewu tradycyjnego i jest napisane że "zwrócono". Czy jest szansa że operator transakcji sam zauważyłem że przedmiot jest opłacony i dokonał zwrotu?
Tak, ale powinni się z Tobą skontaktować bo jak to przelew tradycyjny to nie wiedzą gdzie ma trafić.
@Noynel922 tak, jest to możliwe. Jeśli przelew wykonałeś z Twojego konta bankowego, to otrzymasz go na to samo konto, ale jeśli wykonałeś go w placówce, to środki trafią na konto techniczne banku i wówczas konieczny będzie kontakt z tą placówką.
Był to przelew tradycyjny wykonany online za pomocą aplikacji bankowej. Czyli mam zaczekać czy jednak napisać do was ten "formularz"?
@Noynel922 myślę, że w tej sytuacji lepiej poczekać 🙂 Zwrot środków powinien zając ok. 3 dni robocze, więc jeśli do końca wtorku środki nie wpłyną z powrotem na konto, napisz do nas proszę za pomocą formularza.