anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opis w aukcji był ,,stan bardzo dobry'' a okazało się...

MAMY ROZWIĄZANIE!
pit39pit39
#9 Pomysłodawca#

moim zdaniem popartym stanem faktycznym ...przesłałem zdjęcia do sprzedającego a on od razy potwierdził niektóre rzeczy a niektóre  skwitował :  ja się nie znam taki kupiłem,,  jak nakłonić sprzedawce do zwrotu kasy?

pozdrawiam Piotr

ps. miejsce zdarzenia ,oczywiście allegro lokalne 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
komis-bell
#21 Demiurg#

@pit39pit39 Problem z oznaczeniem stanu jako "bardzo dobry" jest taki, że dla jednej osoby towar będzie faktycznie bardzo dobry a dla drugiej już nie... to kwestia bardzo subiektywna.

Istotne jest to, czy towar jest zgodny z opisem oraz zdjęciami zawartymi w ofercie?

oznacz moderatorów
pit39pit39
#9 Pomysłodawca#

nie do końca się zgadzam ..bo wchodzimy na grunt filozoficzny 

ale dziękuje za posta 

pozdrawiam Piotr

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Możesz założyć mu dyskusję z powodu niezgodności towaru z opisem.

oznacz moderatorów
pit39pit39
#9 Pomysłodawca#

dziękuje    tak właśnie zrobiłem

oznacz moderatorów
Client:98440984
#7 Wielbiciel#

ale dla czego przed zakupem nie zapytać jaki stan? A nie kupować w ciemno ! Ludzi nie kupujcie w ciemno !Zapytajcie sprzedającego ! Co on sprzedaje! Konec tematu!

oznacz moderatorów
Client:98440984
#7 Wielbiciel#

trudno. Wiedział pan co kupował.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@pit39pit39 A tak, jak towar niezgodny z opisem to składasz reklamacje, masz prawo do tego, najlepiej poprzez dyskusję i mas pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów
pit39pit39
#9 Pomysłodawca#

dziękuje za podpowiedz  tak  chyba? zrobiłem po kontakcie z allegro jakaś pani mówiła że zakłada ,,dyskusje'' ale ja nie mogę (nie umie) tego odszukać

oznacz moderatorów