Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, użytkownik od którego kupiłem konto minecraft oszukał mnie i zmienił hasło do konta po miesiącu i już nie mam do niego dostępu, chciałbym zwrot moich pieniędzy
@Client:81678799 Jeśli zakup był na lokalnie to wejdź TU i przy danym zakupie kliknij zgłoś problem z zakupem.
Nie jestem w stanie, nie wyświetla mi tego zakupu z jakiegoś powodu, kupowałem to na allegro lokalnie i zakończyłem dyskusję po zmianie maila jakimś cudem odzyskał to konto i mnie oszukał
@Client:81678799 Upewnij się, że logujesz się na właściwe konto allegro.
Napewno loguję się na to samo
@Client:81678799 Zakup nie może ot tak zniknąć.
Zapytajmy moderację, niech rzucą okiem.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam go jakby w zakupionych w zakładce ale jak potem wchodzę w kliknięcie pomoc allegro protect bo zakończyłem dyskusję to nie wyświetla mi tego zakupu
@Client:81678799
"nie wyświetla mi tego zakupu z jakiegoś powodu"
"Mam go jakby w zakupionych w zakładce"
Zdecyduj się - albo wyświetla, albo nie 🙂
Spokojnie - poproś moderację to wznowią dyskusję.
Jestem zdecydowany :D, wytłumaczyłem ci czarno na białym, mam w zakładce zakupione ale potem wchodząc w późniejszą zakładke gdzie faktycznie chcę wybrać produkt przez który zgłaszam problem to mi go po prostu nie pokazuje w zakupionych
Musisz założyć dyskusję i tam opisać problem, masz tam pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Nie jestem w stanie, nie wyświetla mi tego zakupu z jakiegoś powodu, kupowałem to na allegro lokalnie i zakończyłem dyskusję po zmianie maila jakimś cudem odzyskał to konto i mnie oszukał
Sugeruję zajęcie się egzystencją w realu.
Gwarantuję, że wtedy znikną problemy z takimi transakcjami.