Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałem zakupu na Allegro Lokalnie, za pomocą funkcji 'kup teraz', płatność blik.
Po kilku godzinach po zdjęciach zorientowałem się że produkt za który zapłaciłem nie jest oryginalny. Zgłosiłem to sprzedającemu z informacją że rezygnuję z zakupu, który powiedział że odeśle mi pieniądze tego samego dnia. Nie stało się tak, sprzedający przestał odpisywać. Napisałem do niego z drugiego konta (wystawił przedmiot ponownie) pozorując chęć zakupu, tu już odpisywał normalnie aż do momentu aż skonfrontowałem się z nim i powiedziałem że nadal czekam na zwrot swoich pieniędzy.
Jestem przekonany, że mam do czynienia z oszustem. Mam zapisane wszystkie konwersacje. Paczka oczywiście nienadana.
Czy w tej sytuacji Allegro Protect mnie ochroni i odzyskam pieniądze (510zł)?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kliknij zglos problem z zakupem
Ma 24h na odpowiedz
Zglos tam reklamacje
Ma 14dni na rozpatrzenie / wyslanie towaru / zwrot kasy co tam bedziesz chcial napisz
Otworzyłem dyskusję, opisałem problem, teraz czekam aż będę mógł zaangażować w sprawę allegro (dziś wieczorem).
wniosek o ap pojawi sie po 14 dniach pamiętaj od czasu do czasu coś tam pisać / przypominać się bo bot zamyka dyskusje jeśli nie ma na nich ruchu
O. Dziękuję za informację.