Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem przedmiot niezgodny z opisem, zamiast unikatowego oryginału przyszła przegrana na płycie bluray 25 gb kopia-nawet to nie jest pirat tylko skopiowana i skompresowana płyta.
Pisałem ze sprzedawcą parę razy ale absolutnie nie chce przyjąć zwrotu,ani odesłać mi pieniędzy,mam pytanie,co mam zrobić?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/metallica-francais-pour-une-nuit-live-bluray
Tyle,że dyskusja już trwa od 19 sierpnia (mailowa i na allegro lokalnie) a od 25 sierpnia kontakt się urwał.
Mailowa to nie dyskusja tylko pogawędka, dyskusja musi być przez Allegro, Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy, po 14dniach od rozpoczęcia dyskusji odznaczasz dyskusję jako nierozwiązaną i Allegro umożliwi Ci złożenie wniosku do POK, rekompensata i wówczas sprzedajacy będzie miał problemy.
@Danger2, czy możesz potwierdzić, że chodzi o zamówienie nr 47f39a69-3387-45e5-9bf2-3086baad35eb z 16 sierpnia? Pytam, ponieważ nie widzę pod tym zamówieniem żadnej Twojej rozmowy ze sprzedającym. Link, który wskazałeś w tym wątku jest inny od oferty, którą wtedy zakupiłeś: https://allegrolokalnie.pl/oferta/metallica-live-praga-2019-blu-ray
nie to nie to zamówienie,te o które mi chodzi ma nr d474e5ef-202d-4459-87a7-fe2048dc0d7b
@Danger2, dziękuję. 🙂 Niestety nie widzę takiego zakupu na Twoim koncie - czy dokonałeś go poza serwisem? Jeśli tak, niestety nie możemy Ci pomóc.
Tak,było z ogłoszenia a ogłoszenie było na allegro lokalne czyli u Was.
@Danger2 Jeśli nie kliknąłeś KUP TERAZ w ogłoszeniu tylko dogadałeś się ze sprzedającym to znaczy, że dokonałeś zakupu poza serwisem - za to allegro nie bierze odpowiedzialności i niestety ale nie pomogą Ci. Oferują pomoc tylko w przypadku zakupów dokonanych bezpośrednio przez serwis.
Możesz spróbować zgłosić sprawę na policję.
Jeżeli było na Allegro i kupiłeś na Allegro to niemożliwe żeby nie było, czy zapłaciłeś sprzedawcy na konto podane przez niego? Ale wówczas Allegro może się przyjrzeć ofertom tego sprzedajnego.
Czatu ani korespondencji między nimi także nie ma? może jest że np: sprzedajacy namawia do zakupu poza Allegro.🤔
Otwórz dyskusje, tam opisz problem, masz także pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Właśnie nie można tam nic wpisać,ponieważ była to oferta ogłoszenie