Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przez ostatni miesiąc była promocja, że gdy kupię Ps4 na allegro lokalnie, to dostanę kod miesięczny dostęp do playstation plus. Chciałem zapytać jak odebrać ten kod, gdzie go z znaleźć?
Może nie dokładnie napisałem, ale chodziło mi jak odebrać ten kod z allegro. Kupiłem konsole i miałem dostać darmowy miesiąc na ps plus i zastanawiam się gdzie on mi się pojawi.
Allegro dawało kod czy sprzedający? Zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro, jeśli do 26. 09 (jak się nie mylę) kupiło się ps4 na allegro lokalnie to w bonusie otrzymywało się ten kod na miesiąc.
@hela179 zgodnie z regulaminem tej promocji kod na miesięczną subskrypcję usługi PS Plus otrzymasz maksymalnie w ciągu 7 dni roboczych od skutecznej sprzedaży (w Twoim przypadku to był 24.09.2021) dlatego poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. Sprawdź jeszcze proszę czy masz aktywną zgodę na personalizację w tej zakładce?
Tak tak, tylko zastanawiam się gdzie ten kod mi się pojawi, czy na mailu czy gdzieś szukać na allegro 😊
@hela179 już rozumiem 🙂 Otrzymasz go w wiadomości e-mail.
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź😊
Witam ponownie, nie dostałem do tej pory tego kodu na miesięczną subskrypcje ps plus. Czym to może być spowodowane? 🙂
@hela179 Sprawdź proszę folder ze spamem w swojej poczcie. Zdarza się, że wiadomości trafiają właśnie tam.
Sprawdzałem ale niestety nie ma.
@hela179 Wyjaśniamy tę sprawę. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
@hela179 Ponownie wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z kodem. Sprawdź proszę skrzynkę odbiorczą.
Tak, doszło, aczkolwiek nie w mailu od promocji allegro lokalnie, lecz w mailu od Pani Natalii. Mniejsza o to, ważne że doszło 😊 dziękuję bardzo za pomoc, pozdrawiam 😊