anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podczas licytacji wystąpił błąd

joanna-556
#7 Wielbiciel#
  • Podczas licytacji, kwota z automatu była najwyższa, 5 sekund przed końcem, zaczęłam licytować i mam info że wystąpił błąd! Chcę i nie mogę! I wygrał ktoś inny. Zdenerwowałam się!
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@joanna-556 Bardzo mi przykro, ciężko powiedzieć, co spowodowało błąd bez szczegółowych informacji. Czy możesz wskazać numer oferty, o którą chodzi? Być może uda się dowiedzieć czegoś więcej. 

Taki błąd mógł się pojawić również w sytuacji, gdy kontr oferta jest wyższa od Twojej, a czas na licytację upłynął. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

joanna-556
#7 Wielbiciel#

(17261750535) Jest moja kwota z piątku, a nie ma, że dziś licytowalam, mimo informacji o wystąpieniu błędu, klikam cały czas na licytuj. I czas się skończył. Gdyby nie ten błąd, to wzięłabym udział w licytowaniu. 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@joanna-556 zarówno Twoja ostatnia zaproponowana w licytacji kwota, jak i osoby, która wygrała, były wskazane 28.02.2025, a oferta zakończyła się 2.03.2024. Twoja propozycja ceny, była niższa, niż maksymalna kwota wskazana przez kolejnego licytującego. Czy możesz doprecyzować, jaki komunikat błędu pojawiał się podczas próby kontynuowania licytacji? 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

joanna-556
#7 Wielbiciel#

Pojawiło się okienko z informacją Wystąpił błąd...nie pamiętam czy był cd zdania, bo zniknęło . Co do kwoty, zaproponowanej przeze mnie to była niższa , ale w dniu licytacji 2.03.2025, pojawia się automatycznie wyższa od ostatniej proponowanej przez wszystkich i tą kwotą chciałam licytować 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@joanna-556 w historii oferty nie widzę nieprawidłowych działań. Niestety bez treści komunikatu nie jesteśmy w stanie dokładnie zweryfikować, dlaczego nie udało Ci się kontynuować licytacji. 

Trudności podczas licytacji mogły być spowodowane przez:

• przeglądarkę – powinna być zaktualizowana i regularnie czyszczona z plików tymczasowych i ciasteczek – jeśli chcesz zobaczyć aktualny stan licytacji, powinnaś odświeżyć stronę,
  • programy blokujące wyświetlanie niechcianych reklam – mogą negatywnie wpłynąć na odmierzanie czasu do końca licytacji,
  • programy antywirusowe,
  • dodatki do przeglądarki.
   Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów