Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedawca wysłał kod do gry który jest użyty i mówi mi że trzeba wysłać kod na ich email a oni ten kod zaktywują, wysłałem do nich i czekam, boję się że zostałem oszukane, nie rozumiem jak użyty kod może być "ponownie aktywowany", Z tej gry to ja wiem jedno, że tylko nieużywane kody działają i tyle.
"Proszę o przysłanie go na nasz e-mail: minecraftsklep3@gmail.com My go aktywujemy. I proszę również załączyć informacje czego dotyczy kod. Pomoc techniczną prowadzimy mailowo."
https://allegrolokalnie.pl/oferta/grand-theft-auto-v-gta-5-premium-kod-pl-pc-p2h
Skusiłem się bo kupiło ta ofertę już kilka osób a do tego tania.
Nawet z dwóch emaili wysłałem to do niego 30 minut temu i nic nie odpowiedział a dopiero co był aktywny jak zobaczył że zdziwiłem że kod nie działa i jest zużyty.
Jest 21.22 ludzie o tej godzinie odpoczywaja, wyslales kod do ponownej aktywacji 30min temu to odczekaj 24h daj czlowiekowi zajac sie problemem
@Filippooooooooo Pamiętaj, że jeśli nie możesz dogadać się ze sprzedawcą, masz możliwość otworzenia dyskusji, a której wypowie się również nasz doradca.
A zapomniałem że jest takie coś.
Proszę zobaczyć w mój następny temat o tym, to oszuści, w opisie jest wszystko fajnie napisane a praktycznie to oszustwo i to nabiera wszystkich co kupili