anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Postępowanie w momencie włamania na allegro i kupna paysafecard

Client:115541133
#7 Wielbiciel

Witam serdecznie, 

Wczoraj tj. 30.07.2025  w godzinach 10:27 dokładnie w momencie gdy nie było przeze mnie możliwości korzystania z urządzenia z kontem allegro dokonano nieautoryzowanych zakupów (8!) doładowań paysafecard. Generalnie dokonałem blokady karty jak i zgłoszenia przez panel kontaktowy allegro ale pytanie mam, czy jest jeszcze coś co mogę zrobić? Dodatkowo transakcje te został ukryte więc jeżeli byłaby możliwość ze strony Administracji na ich ujawnienie byłbym wdzięczny bo narazie widać je tylko z pola przelewów na stronie bankowej. Niemniej zdziwiony jestem, że pomimo zabezpieczenia dwuskładnikowego taka sytuacja miała miejsce. Dodam ze przyszły potwierdzenia zakupy na maila wraz z kodami dawno już wykorzystanymi. Jeżeli ktoś miał podobną sytuację będę wdzięczny za pokierowanie, gdyż pierwszy raz spotykam się z takim czymś. 
Pozdrawiam  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:115541133 Przywróciłam jedno zamówienie, które było ukryte. Dobrze, że do nas napisałeś przez formularz- poczekaj proszę na weryfikację ze strony naszych doradców. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:115541133
#7 Wielbiciel

Dodam, że konta na paysafecard nie mam ale sprawdziłem strony z których ta osoba korzystała i środki zostały wykorzystane na stronie z kluczami do kiery Kinguin :C

oznacz moderatorów