Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klimatyzacja Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF Oferta: 7635dd35-7dac-4c35-be3e-bce72500dd87 mój przelew Nr płatności: c81d47b7-c3be-11f0-927f-bf4832bc97ff . Po wgraniu wyzej wymienionej aukcji wykonalem przelew z mojego kata które jest w M-banku zgodnie z procedura nastepnie wkonalem telefon do sprzedajacego , ktory przekazal mi ze klimatyzatora juz nie ma bo go sprzedal , wiec ja poprosilem o odeslanie przelanych pieniendzy ale sprzedajacy w rozmowie telefonicznej przekazal ze do niego na konto nie doszedl taki przelaw za klimatyzator w kwocie 1550 zl. Zwracam sie do Allegro o jak najszybsze rozwiazanie sprawy. Zakup odbyl sie na allegro lokalne . Do dzisiaj tj. 23-11-2025 nie otrzymalem zwrotu mojego przelewu , wiec postanowilem ze jutro zglosze sprawe na policje o wyludzenie przes sprzedajacego lub Allegro.
@akmeair no fajnie, ale kiedy zgłosiłeś reklamacje, zwrot , albo anulowanie transakcji🤔, bo to że dziś jest 23 to wszyscy wiedzą
Na drugi Dzień po zakupie to jest 17-11-2025 , gdy wykonałem telefon do sprzedającego. Allegro wogule nie włancz się do dyskusji a sprzedający uparcie twierdzi że żadnego przelewu nie dostał a klimatzator ktury wystawił na licytację sprzedał wcześniej
@akmeair Ciesze się, że udało Ci się rozwiązać problem😁
Nie to nie rozwiązanie tylko żle kliknołem
Mam prożbę o pomoc w rozwiązaniu tej chorej sytuacji , długo już kupuję na allegro ale po raz pierwszy spotkała mnie taka przygoda , której nie potrafię rozwiązać
@akmeair spokojnie, Alicja już się zajęła Twoja sprawą
@akmeair poprosiłam już o pomoc w twojej sprawie. Wrócę do Ciebie z informacją.
Rozpoczołem dyskusje 17 -11 , poza tym nigdzie nie mogę znalezć możliwości zgłoszenia reklamacji cały czas piszę w ramach dyskusji i miałem nadzieję że allegro się do niej włączy.
znalazłem na forum twoje pytanie w rozmowie z menagerem i myślę że tu jest problem
@MichalJerzy Część druga uzupełnienie - opiszę może mój case. Chciałem coś kupić, a niestety pokazywało że jest to dostepne tylko na Lokalnie u jednej osoby. Napisałem z pytaniem o stan rzeczy i dostałem opis że wystawiła to przed Świętami Bożego Narodzenia ( 6 mies ! temu) i dawno tego nie ma ! W ogóle nie wiedziała że ta aukcja się odświeża. TU JEST PROBLEM - sprzedający nie maja tej świadomości. Gdybym nie zapytał i kliknął kup teraz oraz zapłacił od razu - byłoby masę problemów z odzyskiwaniem pieniędzy itp...