anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Zapytaj o dostawę" o co chodzi?

jmw-grave
#1 Nowicjusz#

kupuję wszystkie produkty smart i mam sprzedajacego zapytac o dostawę? o co chodzi?

jmwgrave_0-1746173118556.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

jmw-grave
#1 Nowicjusz#

"Nowicjusz"? jestem tu od wielu lat 😊

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Ranga zależy od ilości postów z danego konta....

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@jmw-grave przy zakupie większej ilości przedmiotów od sprzedajacego, może pojawić się komunikat o ustaleniu warunków dostawy. Należy tutaj zaczekać, na decyzję sprzedającego o sposobie dostawy (np. w ilu paczkach nada przesyłkę).

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Nie widzimy zdjęcia dopóki jakiś moderator go nie zatwierdzi.

Domyślam się, że sprzedawca ma dość odpowiadania za nieprawdziwe komunikaty Allegro, których nie może zmienić. Allegro wyświetla wzięte z 4-ech liter sugerowane czasy dostawy, a kłopoty potem mają sprzedawcy. Do tego niektóre opcje dostawy mają bardzo niską jakość jak np Allegro one (masa wpisów o opóźnieniach, zaginięciach itp). 

Sprzedawca chcąc wysyłać smart musi wybrać Allegro delivery. Albo włączy to badziewie albo nic smartem nie wyśle. Telefony droga rzecz.  Traktuj to jako sprzedawcę nie mającego innej możliwości by przestrzec użytkowników przed wyborem marnej usługi...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@AnnaG-Antyki

U mnie Allegro One działa lepiej niż Inpost. Póki co wszystko, co zamawiałem dotarło na drugi dzień i to bez konieczności składania reklamacji, jak w przypadku Inpostu.

Tak więc wszystko zależy od regionu.

oznacz moderatorów