anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający nie ma towaru i chciał zrobić zwrot, ale nie odpowiada na wiadomości, co zrobić?

Client:102305210
#2 Obserwator#

dzien dobry poniewaz kupilem na allegro lokalnie przedmiot okazalo sie ze sprzedawca po zakupie napisal mi na wiadomosci prywatnej ze przedmiot zostal sprzedany i mnie przeprasza chce prosic o zwrot i osoba tylko odczytuje wiadomosci i nie da sie z nia skontakttowac czy mozna cos z tym zrobic? i czy jezeli jeszcze paczki nie wyslal moge cos zrobic z tym oszustem @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

To niech zrobi zwrot, jak ma środki na Allegro Finanse to bez problemu klika zwrot i juz, a jak nie ma to musisz mu podać nr konta bankowego.

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

wlasnie tylko nie da sie z nim skontaktkowac bo zostawia wiadomosci na wyswietlonym i boje sie ze po prostu mnie oszukal bo chce jakas inna paczke wyslac po prostu zamiast tego co kupilem zeby on sobie zarobil czy cos

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Więc żeby odzyskać środki musisz otworzyć dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

tylko wlasnie to jest na allegro lokalnie i nie wiem skad moge wziasc numer zamowienia bo jak klikam tam to nie wyskakuje pokazuje mi tego przedmiotu moglbys pomoc?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:102305210 Skoro „nie da sie z nim skontaktkowac” to skąd wiesz że  „chce jakas inna paczke wyslac”?

Druga sprawa napisałeś „po zakupie napisal mi na wiadomosci prywatnej ze przedmiot zostal sprzedany i mnie przeprasza” więc czemu od razu nazywasz go „oszustem”?

Ile czasu minęło od zakupu i od jego wiadomości? Jak długo Ci nie odpisuje?

Jeśli chcesz otworzyć dyskusję to w szczegółach zamówienia na samym dole kliknij zielony napis zgłoś problem z zakupem. 

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

troche mnie nie zrozumieliscie bo gdy zamowilem ten przedmiot napisal on mi wiadomosc ze ten przedmiot zostal sprzedany ale nie mi tylko innej osobie wtedy jeszcze byl aktywny a gdy go sie pytalem zeby anulowal to i napisalem jeszcze inne wiadomosci i tylko odczytuje i omija to co ja pisze do niego w sumie mija juz prawie caly dzien

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To kupiłeś go czy nie?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:102305210 @Tak jak napisałem, w szczegółach zakupu na samym dole zielony napis. 
Nie pisz już wiadomości na czacie ze sprzedającym tylko całą dalszą korespondencję prowadź w dyskusji. 

oznacz moderatorów