Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry poniewaz kupilem na allegro lokalnie przedmiot okazalo sie ze sprzedawca po zakupie napisal mi na wiadomosci prywatnej ze przedmiot zostal sprzedany i mnie przeprasza chce prosic o zwrot i osoba tylko odczytuje wiadomosci i nie da sie z nia skontakttowac czy mozna cos z tym zrobic? i czy jezeli jeszcze paczki nie wyslal moge cos zrobic z tym oszustem @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
To niech zrobi zwrot, jak ma środki na Allegro Finanse to bez problemu klika zwrot i juz, a jak nie ma to musisz mu podać nr konta bankowego.
wlasnie tylko nie da sie z nim skontaktkowac bo zostawia wiadomosci na wyswietlonym i boje sie ze po prostu mnie oszukal bo chce jakas inna paczke wyslac po prostu zamiast tego co kupilem zeby on sobie zarobil czy cos
Więc żeby odzyskać środki musisz otworzyć dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
tylko wlasnie to jest na allegro lokalnie i nie wiem skad moge wziasc numer zamowienia bo jak klikam tam to nie wyskakuje pokazuje mi tego przedmiotu moglbys pomoc?
A masz zakup: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
@Client:102305210 Skoro „nie da sie z nim skontaktkowac” to skąd wiesz że „chce jakas inna paczke wyslac”?
Druga sprawa napisałeś „po zakupie napisal mi na wiadomosci prywatnej ze przedmiot zostal sprzedany i mnie przeprasza” więc czemu od razu nazywasz go „oszustem”?
Ile czasu minęło od zakupu i od jego wiadomości? Jak długo Ci nie odpisuje?
Jeśli chcesz otworzyć dyskusję to w szczegółach zamówienia na samym dole kliknij zielony napis zgłoś problem z zakupem.
troche mnie nie zrozumieliscie bo gdy zamowilem ten przedmiot napisal on mi wiadomosc ze ten przedmiot zostal sprzedany ale nie mi tylko innej osobie wtedy jeszcze byl aktywny a gdy go sie pytalem zeby anulowal to i napisalem jeszcze inne wiadomosci i tylko odczytuje i omija to co ja pisze do niego w sumie mija juz prawie caly dzien
To kupiłeś go czy nie?
@Client:102305210 @Tak jak napisałem, w szczegółach zakupu na samym dole zielony napis.
Nie pisz już wiadomości na czacie ze sprzedającym tylko całą dalszą korespondencję prowadź w dyskusji.