Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, kiedy aktualizuje się status na Allegro lokalnie? Sprzedawca twierdzi ze nadal paczkę w paczkomacie koło godziny 16:00 a ja mimo tego nie mam ani dodanego trackingu do aplikacji inpost gdzie zawsze się to robi z automatu, a na stronie Allegro lokalnie ciagle widnieje status „oczekiwanie na nadanie”. Sprzedawca coś kręci czy raczej tak jest zawsze na lokalnie?
Nie jestem pewna jak na lokalnym ale pewnie podobnie jak na głównym. A tu status się zmienia dopiero jak kurier wyjmie z paczkomatu i odklika. Więc może mówić prawdę. Jeśli podał numer paczki to na śledzeniu inpostu będzie to prawidłowo podane...
Może i do jutra się nie zmienić, zmieni się jak ją kurier zabierze.
@ItsMeT0AD wygląda to jednak jakby sprzedający nie nadał przesyłki, chyba że zrobił to poza Allegro Lokalnie (np. w aplikacji InPost). Poproś o numer przesyłki do śledzenia, wówczas będziesz mógł sprawdzić to na tej stronie.
@la_nika obstawiam ze zwleka z jakiegoś powodu i dopiero dzisiaj utworzył zlecenie paczki. Mówił ze między 11/12 kurier opróżnia paczkoamt a dopiero dzisiaj o 12:25 dostałem komunikat ze paczka jest „w trakcie przygotowania”, nawet nie ze jest nadana 😑.
@ItsMeT0AD Przykro mi, że sprzedawca zwleka. 😕 Być może jakaś sytuacja losowa nie pozwoliła mu nadać przesyłki w deklarowanym czasie? Jesteś z nim w kontakcie?
Wystarczyło by powiedzieć ze nie dał rady i tyle a nie kłamać w żywe oczy ze nadal już w paczkomacie jak widzę dobrze ze dzisiaj dopiero etykietę wygenerował na Allegro lokalnie. Tak jestem z nim w kontakcie
Tak mają sprzedajacy, ale piszą tu sprzedajacy że to kupujący są tymi złymi, szkoda że tego nie widzą.
LEWku zmień proszę tę wklejkę, bo od kilku dni codziennie ją widzę... Ja jestem i sprzedający i kupujący i psioczę też na jednych i drugich xD Nikt nie jest nie winny i nikt nie jest tylko winny.
annusiu szkoda ze nie widzisz wpisów sowich kolegów, ich nie upominasz jak piszą "Spuść kupującego na drzewo"☹️
@ItsMeT0AD Rozumiem Cię. 🙁 W razie czego pisz tutaj do nas. Masz też możliwość założenia dyskusji, ale z tym bym jeszcze trochę poczekała. Dajmy sprzedawcy szansę. 🙂
Dam mu czas do czwartku, może piątku skoro dał do paczkomatu w „poniedziałek po 16”.
Obstawiam ze to jednak scammer, Ryzen 5 5600 jeszcze w cenie jakiej go kupiłem jest dostępny na Allegro czy innych stornach z ogłoszeniami jak się chwile poszuka, jednakże rtx 3070 za 1200zl już śmierdzi oszustwem