Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem linka do zakupu na allegro lokalnie. Link wygląda następująco: https://allegrolokalnie.kupno24.pl/pay?id=2LB7OPFAUWAKZBVWB3UWZLGT5HZHFRJB . Proszę o pomoc w tej sprawie.
@imam77 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Nie jest to bezpieczny link, czy możesz napisać, kto go do Ciebie przesłał? Jeśli otrzymałeś go w wiadomości e-mail, prześlij ją proszę za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl. Jeśli otrzymałeś ją na Allegro Lokalnie, poproszę o login konta, z którego otrzymałeś wiadomość.
Linka dostałem na messengera od pani z facebooka. Po wejściu w link wyglądało jak na stronie allegro lokalnie. Dokonałem transakcji blikiem i nic. Pani twierdzi , że pieniędzy nie otrzymała a ja nie mam żadnej wzmianki o tej transakcji po zalogowaniu się na allegro. Z banku zostały pieniądze przelane.
@imam77 Zostałaś oszukana - powinnaś zgłosić to na policji chyba, że kwota była mała to wtedy prawdę mówiąc szkoda czasu.
Kasy raczej nie odzyskasz niestety.
@imam77 przykro mi, ale w tej sytuacji pozostaje Ci zgłosić sprawę na policję. Na przyszłość linki do ofert z Allegro Lokalnie czy Allegro nie mają dodatkowych fraz jak "kupno24" itp. trzeba zachować szczególną ostrożność, ponieważ strona na która trafimy po kliknięciu może bardzo przypominać Allegro Lokalnie.