Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Taki komunikat twoje konto jest zablokowane
Sprawdź maila, a jak nie widzisz pytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Client:102727017 tę kwestię może wyjaśnić tylko Dział bezpieczeństwa, więc napisz proszę za pomocą formularza.
Ja tego nie umie
@Client:102727017 w wiadomości e-mail z 7 grudnia 12:52 napisaliśmy do Ciebie w sprawie nr 47463296, dlaczego Twoje konto zostało zawieszone, odpisz proszę na naszą wiadomość.
Witam proszę bardzo o pomoc w odblokowaniu konta na allegro
@Client:102727017 W poprzednim temacie @la_nika napisała Ci co masz zrobić:
"w wiadomości e-mail z 7 grudnia 12:52 napisaliśmy do Ciebie w sprawie nr 47463296, dlaczego Twoje konto zostało zawieszone, odpisz proszę na naszą wiadomość. "
Tu na forum nikt Ci nie pomoże.
i dlaczego mam zablokowane
info masz w mailu - prawdopodobnie w formie odwołania do paragrafu regulaminu
po co tworzysz nowy wątek? Dostałas w poprzednim link do formularza
Słowo formularz jest na pomarańczowo i podkreślone. To aktywny link. Klikniesz- przeniesie cię od razu w odpowiednie miejsce.
ale czemu nic?
co tam masz?
wybierz temat kontaktu. To wybierz to co odpowiednie. Dalej masz "wpisz swoje pytanie"
Tak robiłam i nic to nie dało
a możesz łaskawie powiedzieć co nie wychodzi?
Masz jeszcze do kliknięcia wybór oferty, której dotyczy problem, ale jets to opcjonalne.
NA KOŃCU KLIKNIJ DUŻY POMARAŃCZOWY PRZYCISK WYBIERZ SPOSÓB KONTAKTU.
jak dojdziez do tej fazy, to daj znać.
Ja nie mogę
Poproś kogoś dorosłego, niech usiądzie do komputera i odpisze na wiadomości ze skrzynki e-mail