anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ups, nic tu nie ma! Strona, której szukasz, nie istnieje (błąd 404)

MAMY ROZWIĄZANIE!
tegesiak
#7 Wielbiciel
Dzień dobry,
dokonałem dzisiaj zakupu przedmiotu na Allegro Lokalnie. Chciałem wyświetlić ponownie opis ogłoszenia, ale pojawia się informacja: "Ups, nic tu nie ma! Strona, której szukasz, nie istnieje (błąd 404)"
Inne zakupy z dzisiaj są ok. Zaczynam się martwić ponieważ sprzedający jest z Ukrainy; przynajmniej tak mogę wywnioskować po imieniu i nazwisku. Od razu dodaje, że nie jestem uprzedzony 😛

Link - https://allegrolokalnie.pl/o/konto/oferty/archiwum/b9ea5945-989e-447f-bcfc-0563b66c233c/0cfcfd64-478... 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@tegesiak jeżeli dostałeś email po zakupie i masz w zakładce kupione to sprzedawca został zablokowany że względów bezpieczeństwa. Jeżeli nie wyślę zakupionego przedmiotu w wyznaczonym czasie w szczegółach zakupu zgłoś problem (dyskusja)

oznacz moderatorów
tegesiak
#7 Wielbiciel

Z tego co widzę, login Clickerus nie jest zablokowany..

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@tegesiak a co kupiłeś. Może jakiś towar z gorącej listy allegro (zgniłe japko lub konsole dla plepsu)

Może być tak, że trafiłeś na słupa, który wystawił na czyjeś zlecenie.

oznacz moderatorów
tegesiak
#7 Wielbiciel

Kartę graficzną do małego projektu. Cena była średnia, jak pozostałe. Kliknąłem na chybił trafił niż szukałem jak najtaniej 😑

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@tegesiak zakup był wykonany na naszej platformie. Faktycznie oferta została usunięta, jeżeli potrzebujesz jakiejś konkrestnej informacji z oferty daj znać, sprawdzę ją. 
Na ten moment oczywiście oczekujemy od sprzedającego realizacji zamówienia, gdyby pojawiły się problemy: brak kontaktu/wysyłki napisz do nas lub załóż dyskusję. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
tegesiak
#7 Wielbiciel

Ok dzięki za informacje. Na wiadomości przez platformę nie odpowiada. Nie odebrał telefonu, ale odpisał na smsa że wyśle popołudniu.

Mam po prostu złe przeczucie 😑😑

oznacz moderatorów
tegesiak
#7 Wielbiciel

Możesz mi powiedzieć, jeśli masz taką możliwość, czy ofertę usunął sprzedający czy ktoś z allegro? Ile czasu ma sprzedający na wysyłkę? Albo po jakim czasie mogę rozpocząć dyskusje? Zależy mi głównie na czasie 🙂

Sprzedawca na wiadomości przez platformę nie odpowiada. Nie odebrał telefonu, ale odpisał na smsa że wyśle popołudniu.

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@tegesiak sprzedający nie ma możliwości usunięcia oferty tak, żebyś nie miał do niej wglądu po zakupie. Jest to wynik naszego działania. Przesyłkę powinien nadać w ciągu 7 dni. Dyskusję możesz założyć już w ciągu godziny od zakupu, jednak na Twoim miejscu wstrzymałabym się do jutra i założyła ją jeżeli przesyłka nie zostanie nadana zgodnie z obietnicą. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
tegesiak
#7 Wielbiciel

Założyłem już dyskusje, bo jestem pewien że koleś nie wyśle tej karty. 

Najgorsze, że tracę czas. Nawet jak jest szansa odzyskać pieniądze z tej transakcji to środki dla mnie będą zamrożone, nie wiem, miesiąc ? dwa miesiące? Żenujące trochę. Nie wiem jak działa nawet ochrona kupującego, bo nigdy nie korzystałem.

Żałuję, że nie szukałem lokalnie w Łodzi.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A wchodziłeś w ofertę poprzez zakładkę KUPIONE na lokalnym? Tam powinno być.

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki jak allegro usuwa podejrzane ofertę to nie ma kopi zakupionego przedmiotu

oznacz moderatorów