@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@tegesiak jeżeli dostałeś email po zakupie i masz w zakładce kupione to sprzedawca został zablokowany że względów bezpieczeństwa. Jeżeli nie wyślę zakupionego przedmiotu w wyznaczonym czasie w szczegółach zakupu zgłoś problem (dyskusja)
Z tego co widzę, login Clickerus nie jest zablokowany..
@tegesiak a co kupiłeś. Może jakiś towar z gorącej listy allegro (zgniłe japko lub konsole dla plepsu)
Może być tak, że trafiłeś na słupa, który wystawił na czyjeś zlecenie.
Kartę graficzną do małego projektu. Cena była średnia, jak pozostałe. Kliknąłem na chybił trafił niż szukałem jak najtaniej 😑
@tegesiak zakup był wykonany na naszej platformie. Faktycznie oferta została usunięta, jeżeli potrzebujesz jakiejś konkrestnej informacji z oferty daj znać, sprawdzę ją.
Na ten moment oczywiście oczekujemy od sprzedającego realizacji zamówienia, gdyby pojawiły się problemy: brak kontaktu/wysyłki napisz do nas lub załóż dyskusję.
Ok dzięki za informacje. Na wiadomości przez platformę nie odpowiada. Nie odebrał telefonu, ale odpisał na smsa że wyśle popołudniu.
Mam po prostu złe przeczucie 😑😑
Możesz mi powiedzieć, jeśli masz taką możliwość, czy ofertę usunął sprzedający czy ktoś z allegro? Ile czasu ma sprzedający na wysyłkę? Albo po jakim czasie mogę rozpocząć dyskusje? Zależy mi głównie na czasie 🙂
Sprzedawca na wiadomości przez platformę nie odpowiada. Nie odebrał telefonu, ale odpisał na smsa że wyśle popołudniu.
@tegesiak sprzedający nie ma możliwości usunięcia oferty tak, żebyś nie miał do niej wglądu po zakupie. Jest to wynik naszego działania. Przesyłkę powinien nadać w ciągu 7 dni. Dyskusję możesz założyć już w ciągu godziny od zakupu, jednak na Twoim miejscu wstrzymałabym się do jutra i założyła ją jeżeli przesyłka nie zostanie nadana zgodnie z obietnicą.
Założyłem już dyskusje, bo jestem pewien że koleś nie wyśle tej karty.
Najgorsze, że tracę czas. Nawet jak jest szansa odzyskać pieniądze z tej transakcji to środki dla mnie będą zamrożone, nie wiem, miesiąc ? dwa miesiące? Żenujące trochę. Nie wiem jak działa nawet ochrona kupującego, bo nigdy nie korzystałem.
Żałuję, że nie szukałem lokalnie w Łodzi.
A wchodziłeś w ofertę poprzez zakładkę KUPIONE na lokalnym? Tam powinno być.
@AnnaG-Antyki jak allegro usuwa podejrzane ofertę to nie ma kopi zakupionego przedmiotu