Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dnia 21.05.2020 zakupiłam doładowanie Orange od [edycja], miało być w ciągu 14dni, a do tej pory go nie ma. Taka sama sytuacja z tym samym sprzedającym z dn. 23.05.2020r kupiłam 3szt. doładowania i cisza do tej pory.Brak kontaktu telefonicznego. Obecnie musiałam zakupić doładowania więc proszę o zwrot pieniędzy w kwocie 160zł [edycja] w przeciwnym wypadku zgłaszam sprawę na policję. dzialka2
@dzialka2 to jest forum a nie tablica roszczeń, napisz to do sprzedawcy a nie nam 😞 I potem idź na policję 😄
@dzialka2 Rozpocznij proszę w tej zakładce dyskusję ze Sprzedającym, który będzie miał 24 godziny na odniesienie się do sprawy, a jeśli tego nie zrobi, możesz poprosić naszego pracownika o pomoc.
Gdyby było to proste to nie szukała bym pomocy, ale w zakładce nie ma mojego zakupu i nie mogę napisać do sprzedającego, a telefon milczy😒. Nigdy więcej zakupów przez Alegro Lokalne!!
@dzialka2 Zaraz zaraz, poprzednie doładowanie nie dotarło (jak rozumiem - jeśli źle, to wyprowadź mnie z błędu), a mimo tego i tak kupiłaś u niego 3 kolejne?🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@KnowhereDała mu szansę, by sprzedawca naprawił swój błąd.
Inna sprawa to że na allegro kupuję się doładowania, ja znam inne sposoby - bardziej pewne!
@White_Dove_ Szansa to mu dała, owszem, ale raczej na to, żeby po raz kolejny ją oszukał (no bo skoro raz się udało, to dlaczego drugi ma się nie udać).
Nie potrafię zrozumieć zakupu doładowań na allegro.
Obecnie praktycznie w każdym sklepie spożywczym, na poczcie można kupić doładowanie do każdej sieci. A jeśli to z lenistwa to chyba każdy bank ma opcję "doładowań"
Szanujące się firmy telekomunikacyjne oferują bonusy w zależności od kwoty doładowania.
Jedyny powód jaki przychodzi mi na myśl to (aż sprawdziłem w ofertach allegro)
"W sprzedaż doładowania telefoniczne do Orange , T-mobile , Plus.. Normalne doładowanie takie jak kupuje się w sklepie Dostępna większa ilość. Cena za doładowanie np. 50 zł płacisz 40 zł a za doładowanie 100 zł płacisz 80 zł ...... wszystkie sieci"
Uważam to za oszustwo, a kupowanie takich doładowań jako współpracę z oszustem - to jest moje zdanie
Kupiłam dla siebie jedno, które miało być za 14dni, a znajoma poprosiła mnie o 3 takie doładowania. No i okazało się , że zostałam nabita w butelkę😒
@dzialka2 Dlaczego doładowanie miało być dopiero za 14 dni? Przecież to jest rzecz, którą można wysłać 30 sekund po dokonaniu płatności, mejlem, z automatu (dosłownie).
Już sam czas oczekiwania jest dziwnie podejrzany.
Bardzo dziękuję za pomoc. Maria🙂