anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupiłam książkę 'Ostoje i plagi masonerii - Henryk Pająk'' a ona ciągle widnieje jako nieopłacona

MAMY ROZWIĄZANIE!
w4LL3
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w4LL3 jaka metoda płatności?

oznacz moderatorów
w4LL3
#7 Wielbiciel

Przez Payu SA  🙂

oznacz moderatorów
baryton3
#1 Nowicjusz

u mnie też ten sam problem

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@w4LL3 widzę, że Twoje płatności są anulowane, konieczne będzie ich ponowienie. Nie odnotowaliśmy problemów po stronie operatora płatności. 
@baryton3 widzę, że na Allegro Lokalnie nie masz żadnej transakcji, obecnie masz jedną rozpoczętą płatność na zwykłym Allegro. Czy podczas realizowania płatności pojawiły się jakieś błędy? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w4LL3
#7 Wielbiciel

Witam, bardzo dziękuję za odpowiedź, tylko nie rozumiem dlaczego płatność została anulowana, wpłaty dokonywałam jak zawsze przez Payu SA z mojego konta bankowego...no cóż spróbuję jeszcze raz....pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@w4LL3 czasem wynika to z błędu komunikacji między bankiem a operatorem płatności. Obie wcześniejsze próby były z tego co widzę wykonywane w krótkim odstępie czasu. Mam nadzieję, że teraz płatność przebiegnie bez problemu 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
w4LL3
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
w4LL3
#7 Wielbiciel

Jeszcze raz bardzo dziękuję, miałam już kilka razy takie przypadki przy zakupie książek ale tylko na Allegro lokalnym 🙂                                                                                                                                               Mam nadzieję że nie przydarzy mi się coś podobnego przy najbliższym zakupie..

oznacz moderatorów