anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaplacilam blikiem poprzez Allegro za przedmiot ale pieniadze "wiszą" aukcja_zakup nie zakonczony br

klusia21
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Nie zakładaj nowych wątków, tylko opisz w jednym jaka jest sytuacja i daj linka do aukcji

oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#

Link jest zamieszczony już

oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#

Nie mogę ponownie dodać mam limit

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@klusia21  gdzie jest ten link? i na co masz limit?, na dodawanie linków🤔

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@klusia21 @Odpisałem Ci w wątku w którym wkleiłaś link. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jaki masz limit, pisania w jednym wątku?

oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#

O 13 na Allegro  Lokalnie płatności Blik  dalej info z Banku że przelew wyszedł 

Brak informacji  z Allegro  i brak zwrotu środków 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@klusia21  bo to nie był zakup na Allegro, sprawdź na koncie gdzie poszła kasa z Blika, bo pewnie była wypłacona w bankomacie i Allegro Ci nie pomoże w tej sprawie , zostaje tylko Policja

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@klusia21 Oszukali cię, nie odzyskasz kasy, powinieneś zgłosić na policję, zakup przez podesłany link?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@klusia21 Sprawdziłam konto, z którego piszesz i widzę, że ostatni zakup na Lokalnie miał miejsce 24 sierpnia 2024 roku. Przykro mi, ale zostałaś oszukana. Link, który wkleiłaś w innym wątku jest fałszywy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#

Mam to samo dzisiaj na dużą kwotę 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

Trzeba pogodzić się ze stratą, bo nie ma najmniejszych szans na odzyskanie kasy.

A to jak jest zbudowany adres URL, dzieci uczą się w szkole i to od ponad 20 lat. Do tego przy płatności też był komunikat z typem transakcji i z danymi odbiorcy lub miejsca. Tylko po co go czytać, nawet pobieżnie.

Ps. Ludzie dają się oszukać, na coraz prostsze metody. Kiedyś to oszust musiał kombinować, aby fałszywa domena była podobna do oryginalnej (np duże "I" zamiast "l") a dzisiaj - ludzie nabierają się na adresy, które można od razu rozpoznać jako fałszywe

oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

klusia21
#7 Wielbiciel#

Pomocy czy to też g....

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

to jest oferta ze strony pl-oferta1383890. więc nie jest to domen ani allegro ani allegro lokalnie. Jeśli zapłaciłaś z tego linka to zostałaś oszukana

oznacz moderatorów