Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zakładaj nowych wątków, tylko opisz w jednym jaka jest sytuacja i daj linka do aukcji
Link jest zamieszczony już
Nie mogę ponownie dodać mam limit
@klusia21 gdzie jest ten link? i na co masz limit?, na dodawanie linków🤔
@klusia21 @Odpisałem Ci w wątku w którym wkleiłaś link.
Jaki masz limit, pisania w jednym wątku?
O 13 na Allegro Lokalnie płatności Blik dalej info z Banku że przelew wyszedł
Brak informacji z Allegro i brak zwrotu środków
@klusia21 bo to nie był zakup na Allegro, sprawdź na koncie gdzie poszła kasa z Blika, bo pewnie była wypłacona w bankomacie i Allegro Ci nie pomoże w tej sprawie , zostaje tylko Policja
@klusia21 Oszukali cię, nie odzyskasz kasy, powinieneś zgłosić na policję, zakup przez podesłany link?
@klusia21 Sprawdziłam konto, z którego piszesz i widzę, że ostatni zakup na Lokalnie miał miejsce 24 sierpnia 2024 roku. Przykro mi, ale zostałaś oszukana. Link, który wkleiłaś w innym wątku jest fałszywy.
Mam to samo dzisiaj na dużą kwotę
Trzeba pogodzić się ze stratą, bo nie ma najmniejszych szans na odzyskanie kasy.
A to jak jest zbudowany adres URL, dzieci uczą się w szkole i to od ponad 20 lat. Do tego przy płatności też był komunikat z typem transakcji i z danymi odbiorcy lub miejsca. Tylko po co go czytać, nawet pobieżnie.
Ps. Ludzie dają się oszukać, na coraz prostsze metody. Kiedyś to oszust musiał kombinować, aby fałszywa domena była podobna do oryginalnej (np duże "I" zamiast "l") a dzisiaj - ludzie nabierają się na adresy, które można od razu rozpoznać jako fałszywe
Pomocy czy to też g....
to jest oferta ze strony pl-oferta1383890. więc nie jest to domen ani allegro ani allegro lokalnie. Jeśli zapłaciłaś z tego linka to zostałaś oszukana