anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgłoszenia allegro

Client:116993862
#7 Wielbiciel#

kupiłem grę Fifa 22 na allegro logalne dostałem hasło oraz login i sobie grałem po jakimś czasie sprzedający zmienił hasło do gry i ja go zgłosiłem i mi wtedy wysłał nowe hasło do konta i sytuacja się powtórzyła a nie mogę sprzedającego zgłosić a na wiadomości prywatne nie odpisuje co ja mam zrobić w takiej sytuacji?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Masz takie narzędzie ochronne jak "dyskusja" ,tam będzie musiał na każde pytanie odpowiedzieć -załóż mu ją.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

raz mu założyłem i drugi raz nie mogę

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:116993862 To składaj reklamację- dyskusja, masz pomoc Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

nie mogę pod tym linkiem wyszukać produktu

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Wejdź w "moje zakupy" na swoim koncie allegro i poszukaj tej transakcji. Jeśli ją ukryłeś to poproś moderację o jej przywrócenie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:116993862 poproszę o numer zamówienia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Client:116993862 powinieneś dostać też przypisany do konta email zgłoś to w reklamacji wtedy zmienisz hasło login i email i nikt ci już nic grzebał nie będzie. Kolejna rzecz od kiedy fifa jest gra free to play? Z tego co orientuję się chyba jest płatna i przypisana do konta i jeśli tak jest to zgodnie z regulaminem lokalnie nie można sprzedawać takich kont.

Dostęp do konta

Na Allegro nie możesz sprzedawać dostępu do kont z grami komputerowymi, konsolowymi i mobilnymi. Należą do nich konta założone na takich platformach jak na przykład:

• Steam
  • Epic Games Store
  • GOG
  • uPlay
  • Origin
  • Playstation Network
  • Xbox Live.
Dostęp do kont w grach typu free-to-play (zagraj za darmo)

Na Allegro możesz sprzedawać dostęp do kont w grach typu free-to-play, czyli między innymi League of Legends, Fortnite czy World of Tanks. W takich przypadkach oferujesz kupującemu na przykład osiągnięty w grze poziom, rozwiniętą postać czy inną unikalną zawartość.