Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałam oszukana zapłaciłam za towar który nie otrzymałam sprzedający nie odpowiada dzisiaj zobaczyłam że konto jego zostało zawieszone co dalej mam robić?
@Client:60634545 Blokada konta nie zwalnia sprzedającego z obowiązku wywiązania się z transakcji. Rozpocznij dyskusję. Sprzedający będzie musiał przesłać wyjaśnienia.
Zgadzam się tylko że sprzedający nie odpowiada na dyskusję i moje maile
@Client:60634545 Ale jak nie odpowiada to Allegro da Ci możliwość złożenia wniosku o rekompensatę.
Chyba zwrot kosztów płatności
@matYs307 "Chyba zwrot kosztów płatności"
Kosztów płatności przecież nikt nie zwraca bo w erze przelewów elektronicznych takie koszty praktycznie nie występują. Koszt przelewu = 0zł
Występują jeszcze tylko na poczcie ale to rzadkość...
Przepraszam, chodziło o nazewnictwo, bo rekompensata w slangu allegro to ładniejsze nazwanie wyłudzenia, którego jak ktoś nie dokona to dostanie negatywa
Muszę poczekać 14 dni przed chwilą odp. miałam od Allegro pierwszy raz mi się to zdarzyło taka nieprzyjemna sytuacja jestem tu prawie 5lat
@Client:60634545 Zgodnie z regulaminem po 14dniach odznaczasz jako nierozwiązaną i składasz wniosek do Allegro Protect -jaka kwota może być całość i tu na to wskazuje, ale Allegro może dać Ci wcześniej możliwość złożenia wniosku jak sprzedajacy się nie odzywa.
Mam nadzieję dziękuję bardzo za podpowiedź gdyż są to nie małe pieniądze miłego dnia
@Client:60634545 pewnie jakiś prywatny sprzedawca. wystawił towar i zapomniał.
Okazało się że ma kilka kont już został zawieszony