Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam szampon I maskę do włosów. Nadawca twierdzi, że zabezpieczył odpowiednio przesyłkę. Natomiast ja dostałam informację iż kurier najpierw zeskanował ją na siebie, a później oznaczył ją jako uszkodzona. Kontaktując się z infolinia inpost dostałam informację, że ta są produkty niedozwolone i ja lub nadawca musimy odebrać przesyłkę z oddziału albo ją zutylizują. Ją już zapłaciłam za tą przesyłkę i jej nie otrzymałam. Więc pytam dlaczego jest opcja kupienia przez paczkomat produktów niedozwolonych??? Kto mi odda pieniądze za to????
@pauulla97 jeśli wpłata za zamówienie została przeprowadzona poprawnie, to pieniądze wpływają bezpośrednio na saldo sprzedającego w Allegro Finanse.
Skontaktuj się ze sprzedawcą w celu wyjaśnienia sprawy - możesz w tym celu otworzyć dyskusję.
Dziekuje 🙂
@pauulla97 Jeżeli sprzedajacy udostępnia taką formę wysyłki w wystawionej ofercie to napisz to w dyskusji, nie wolno było mu udostępniać takiej formy wysyłki.https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE