Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WItam
Szukam halerza brzeskiego z wizerunkiem Sw Jadwigi, ok 1430 rok - W jak najlepszym stanie zachowania.
Prosze o informacje, jesli ktos posiada.
Adam
Śląsk, Księstwo Legnicko-Brzeskie - Ludwik II Brzeski (1400/19–1436), halerz ok. 1430, Brzeg, Aw: W trzech łukach tarcza ze śląskim Orłem, w kątach zewnętrznych L-D-B, Rw: Św. Jadwiga w lewo, trzymająca na ręce wieżę koscioła, srebro,
@adam500 rozumiem że jak wpisujesz na allegro Halerz wyskakują Ci " Talerze " 😄
@kostas11 Żebyś wiedział. Jak wpisywałem Papua to wychodziła mi "papuga", a zamiast "Aruba" znajdowało "gruba". Co gorsze, kolejne próby nic nie zmieniały, a podobno ten algorytm miał się uczyć. Uczył się chyba od osła.
Obecnie, nie widzę na Allegro tego halerza
@adam500 no i będzie coraz mniej ciekawych rzeczy na allegro z powodu katalogu, od 1 lipca muszą mieć kody EAN 🙂
@adam500 musisz kupić na allegro ?, numizmatyka to nie moje klimaty , ale z Twojego opisu widzę ,że da się kupić [edytowano]
sorry jeśli coś popićkałem
Ale miała być Jadzia a jest Luduś 🙂
@serwis-texas To jest ten halerz, Ludwik to panujący, ale na obrazku Jadwinia. Tyle że ten już przedany
Daj spokój. Nie mam pojęcia o tym, zielonego 🙂 ja tylko czytać umie
a to Jadzia ? .... wytłumacz , nie bij @serwis-texas
Podobno tak 🙂 ale trzeba przyznać ze pasujemy w tym temacie jak pięść do ...
Tak to jest taka moneta, ale ta jest sprzedana. Nie musi być na allegro. Jeśli ktoś ma lub się gdzie zakupić, będę bardzo wdzięczny za pomoc
Trzeba rozszerzyć zakres poszukiwań.