anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Łączenie ofert - zaniżanie opini

dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

Witam, sprzedawca połączył swoją ofertę z moją, przez co mam zaniżoną średnią ocen, bo jego oceny połączyły się z moimi. Negatywne opinie nie dotyczą mojej oferty a mimo to widnieją pod moją, co to w ogóle ma być !! Jak się pozbyć pasożyta bo już nie mam siły. Piszę z doradcami na czasie i totalnie nic się nie dzieje, nikt nie chce mi pomóc 😞 Po co ja się staram, skoro tak łatwo można komuś kłodę podrzucić ? Allegro zadbajcie w końcu o swoich klientów !! Płacimy Wam za to ! Proszę o pilną pomoc w tej sprawie 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@dajanka_pl Opinie wystawiane przez kupujących dotyczą konkretnych produktów z katalogu, a nie ofert.  Opinie o produkcie pojawiają się w każdej ofercie, która jest powiązana z danym produktem, niezależnie od tego który sprzedający go wystawia.

Twoi klienci komentują zakupy u Ciebie, wystawiając ocenę sprzedaży. To co innego.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

Wyszukując swój przedmiot, jest on ze średnią 4.89. Jest ona zaniżona przez oceny z innej oferty , przecież to jest kompletnie bez sensu ! Do tej pory wszystko było dobrze moja średnia 5 pare dni temu do mojego produktu przytulił się inny który ZANIŻA MOJĄ OCENĘ !!! Ja rozumiem katalogowanie ofert ale jakim cudem czyjeś opinie są widoczne przy moim przedmiocie ! Ja proszę tylko o odłączenie oferty innego sprzedawcy, jego produkt szkodzi mojemu ! 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dajanka_pl jeśli w ofercie o której piszesz sprzedający oferuje dokładnie ten sam produkt, co Ty, to nie odłączymy tej oferty od katalogu produktów. Jeżeli to nie jest ten sam produkt, podaj proszę numer oferty.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

to nie jest ten sam produkt. Numer oferty 16516980680

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dajanka_pl dziękuję! Zobaczę, co da się zrobić i dam znać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, więc czekam 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dajanka_pl gotowe 🙂 Oferta jest już odłączona, tutaj produkt. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dajanka_pl
#8 Zapaleniec#

Bardzo, ale to bardzo dziękuję ! 🙂 

i proszę zająć się tym tematem, jest wiele czynników, funkcji które utrudniają nam sprzedaż na allegro. Wystarczy, że decyzje rządu nam utrudniają pracę, Wy tego nie róbcie... 

pozdrawiam 

oznacz moderatorów