Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę mi wytłumaczyć dlaczego mam środki do wypłaty , a gdy chcę wypłacić kwota jest dużo mniejsza , o co tu chodzi ?
1. masz zarezerwowane środki na poczet zwrotów / stałe /
2. allegro rezerwuje środki na poczet naliczonych opłat / zmienne /
@MixDom2008 Opłaty na poczet Allegro są automatycznie rezerwowane,
Jak to ? Allegro rezerwuje sobie 1/4 środków ?! Brakująca kwota widnieje jako allegro finanse to jest zablokowane ? A widnieje jako środki do wypłaty
yhmmmm.. ,1/4 ? Masz zweryfikowane Payu i P24 ?
Tak z payu normalnie wypłacam p24 także , mam podaną kwotę środków do wypłaty , gdy klikam wypłać środki . Kwoty z payu i p24 są dostępne ale pomniejszone o allegro finanse , których nie mogę wypłacić. Co to za **piiip**two, wszystko na bieżąco regulowane a tu takie cyrki , co to za polityka? Jestem nowa na Allegro i blokowanie środków nie ułatwia
@MixDom2008 automatycznie pobieramy pieniądze za nasze usługi na wszystkich kontach firmowych. Szczegółowe informacje na temat tej zmiany znajdziesz tutaj.
Wiem i widzę, że opłaty pobierane są systematyczne, ale dlaczego nie mogę wypłacić pieniędzy z Allegro finanse ?
@MixDom2008 upewnij się, czy nie chodzi o wpłaty za przesyłki pobraniowe. Od 4 czerwca Twoje wpłaty za przesyłki pobraniowe trafiają na saldo Allegro Finanse. Nie dostaniesz ich bezpośrednio od kupującego ani przewoźnika. Zrealizuje ją nasz operator płatności – Allegro Finanse. Dodatkowo sprawdziłam, że Twoje konto jest aktywne.
Czyli wypłaty za przesyłki pobraniowe ja realizowanie raz dziennie automatycznie ? Dobrze rozumiem
@MixDom2008 owszem. Wpłaty wyślemy raz dziennie na Twój rachunek bankowy. W ramach jednego przelewu możesz dostać wpłaty od kilku kupujących. Będzie to łączna kwota za wszystkie zamówienia z danego dnia roboczego. Nie można zmienić częstotliwości wypłat ani zlecić wypłat automatycznych czy na żądanie.