Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam to samo 😕
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ pomożecie?
Automatycznych wypłat też nie było.
Dokładnie a wypłata przez kliknięcie powoduje komunikat
Potwierdzam. Chyba cos z systemem płatności. Wczoraj autowypłaty zeszły normalnie w nocy a dziś jest prawie 7 i srodki jeszcze na koncie allegro figurują
mam ustawione stale zlecenia i nic nie dotarło, dodatkowo jak klikam wypłac srodki system nie reaguje... koniec allegro....
Czy Wy też macie problem z wypłata środków?
Ja również mam ten problem
i ja tak samo, czy ktos wie czy jest jakaś awaria?
zaczeli wypłacac, dotarło do mnie info o wypłacie z przelewy24
Dzięki za info 😉 u mnie też ruszyło teraz
Tak, w dalszym ciągu to samo. Niezależnie od przeglądarki i wyczyszczenia cookies. Jakiś błąd, trzeba poczekać aż naprawią.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Coś już wiadomo, jak nie zlecicie wypłat do ok 8 nie będziemy miec dziś środków a faktury trzeba opłacać..
U mnie to samo...z jednego konta poszło (mniejsza kwota) z drugiego niestety nie..
Czy jest awaria wypłaty środków
Cześć, już działamy w tej kwestii, ale czy problemy w wypłatami wciąż u Was występują?
@_HolaOla_ u nas poszła autowypłata kilka minut po 8. Srodków już na saldzie nie ma choć nadal nie ma jeszcze maila o wypłacie
Wszystkie automatyczne wypłaty zostały zrealizowane ok godz. 7:40-8:10. Przez dużą liczbę wypłat automatycznych, nieznaczne opóźnienia mogły złapać te na żądanie, ale teraz wszystko działa już prawidłowo.