Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
w chwili, gdy próbuję wygenerować list przewozowy do zamówienia, zarówno z poziomu Baselinkera, jak i samego Allegro wyskakuje błąd:
Nie jestem w stanie edytować maila ręcznie, bo ten jest przecież z automatu przypisywany do konta Klienta, także problem leży po stronie softu Allegro ...
Numer zamówienia: 871e2820-7d45-11ee-9bc3-eb5f27719ce7
Proszę o pilną odpowiedź @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Podczas próby nadania przesyłki Dpd z allegro pojawia się błąd " Pole dane odbiorcy- email zawiera błędne dane: podany hash-mail jest niepoprawny." Czy Jako nadawca mogę edytować/poprawić adres email? Szukałam i nigdzie nie widzę takiej opcji. Jedynie co mogę to skopiować adres email. Poproszę o po @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro One box to samo. Jakiś problem allegro?
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
problem z allgro one box
co robić ? ile czasu trwa naprawa?
Mam problem z genrowaniem etykit do ups orza dpd
już działa 🙂
Dzień dobry,
Mam problem z wygenerowaniem przesyłki Inpost. Przy wygenerowaniu paczki w WZA wyskakuje mi komunikat : Podany hash-mail jest niepoprawny. Zamówienie ma status "opłacone" przez przelewy24. nr zamówienia: ca017b30-7cdf-11ee-9bd6-75c0e4346569 Proszę o pomoc i podpowiedź co mogę zrobic @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
rozumiem, że jakaś awaria bo w innych zamówieniach to samo
Dokładnie, u wszystkich występuje ten problem.
Dziękuję Wam za wszystkie przykłady. Nasz zespół techniczny analizuje już sprawę i pracuje nad rozwiązaniem.
Klient zamówił towar, który chciałam wysłać. Podczas nadania paczki wyskakuje mi taki błąd:
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny
niestety nie mogę nigdzie tego poprawić aby wysłać tą paczkę.
Bardzo prosiłabym o pomoc, ponieważ chciałabym ją wysłać jeszcze dziś. Pozdrawiam
Mam to samo!
mam to samo w UPS
Mam to samo z InPostem teraz
to samo z inpostem 🙂
DOkladnie mam to samo, ani w allegro ani przez baselinkera nie da się wygenerowac listu
U mnie też taki komunikat się pokazuje i w DPD i Inpost.
Dzień dobry, nie mogę wygenerować etykiety, otrzymuje komunikat Pole "Dane odbiorcy - email" zawiera błędne dane: Podany hash-mail jest niepoprawny, to pierwsza taka sytuacja, proszę o pomoc 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, mam ten sam problem
Witam mam ten sam problem DPD i Poczta polska