Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
etykiety u mnie można wydrukować ale podjazdu nie można zrobić
Dla Allegro DPD Smart aktualnie wywala:
"Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji."
Tworzy numer etykiety i spina go z zamówieniem, ale fizycznie etykiety pobrać nie można.
Wyrzuca błąd przy generowaniu, ale jak wejdę w dane zamówienie to mogę wydrukować etykietę
U mnie etykiety się tworzą ale dopiero jak wejdziesz w zakładkę "szczegóły" przy zamowieniu to tam mogę je pobrać. problem jest z zamówieniem podjazdu kuriera
Nie można wygenerować etykiety DPD - znów błąd co wczoraj...
Prosze o kontakt. Widnieje opis "Skontaktuj się z autorem aplikacji."
Wygląda, że już działa. U nas ruszyła możliwość zamówienia podjazdu DPD i UPS.
One do tej pory nie działa
To chyba u nie których bo mi dalej nie działa
mam to samo 😞
działa w jak wejdzie się w szczegóły zamówienia
Próbowałam wcześniej - mi nie działało.
Na szczęście automat paczkowy przyjął paczkę - tylko ciekawe czy kurier ją odbierze ... bo kiepsko im to wychodzi
witam, wiadomo kiedy wysyłka w końcu ruszy?
Dzisiaj ciąg dalszy problemów z generowaniem etykiety i zamówieniem podjazdu kuriera Allegro UPS...nie można wygenerować etykiety i zamówić podjazdu kuriera.
etykietę wygenerujesz , ale jest problem z zamówieniem podjazdu .
W dniu wczorajszym nie było możliwości generowania etykiet Pocztex z Wysyłam z Allegro, ponieważ system nie pobierał danych adresowych klienta i nie pomagało ręczne wpisanie. Dzisiaj pobiera dane adresowe podane przez klienta, ale w dalszym ciągu nie można wygenerować etykiety i pokazuje się komunikat: Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
Witam , przy nadawaniu wyskakuje komunikat : Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji.
prosze o pomoc
maja błąd, ale jest u mnie sposób może też u ciebie.
Wejdź w szczegóły i tam masz etykietę którą próbowałeś zrobić.
platforma sprzedażowa woli się teraz skupiać na wyprowadzeniu sprzedaży poza polski rynek zamiast ogarnąć swoje podwórko i poprawiać swoje błędy