Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wyszukiwarka produktów na allegro nie działa klienci nie mogą nic zamówić ma to ktoś tak
Tak jest juz kilka wątków o awarii , a allegro milczy
Link "Inne przedmioty sprzedającego" też nie działa.
@Dampol24_pl Wiemy o problemie i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Wrócę do was z informacją, gdy problem zostanie zażegnany.
Aktualizacja: problemy już nie występują. Wyszukiwarka działa prawidłowo.
Nie działa wyszukiwarka
Witam
Mam problem z wyszukiwaniem produktów,
jakiś czas temu działało normalnie, tzn wyniki wyszukiwania uwzględniały wszystkie wpisane słowa kluczowe razem. np. tak też cały czas działa Google.
Niestety od jakiegoś czasu mam bardzo duży problem ze znalezieniem produktów na allegro, ponieważ wyszukiwarka pokazuje wyniki niezależnie dla każdej frazy zapytania, co powoduje absurdalnie duże ilości wyników które nie mają nic wspólnego z szukanym przedmiotem , jest to bardzo uciążliwe.
używanie " " nie rozwiązuje problemu ponieważ sprzedający wprowadzają frazy w różnej kolejności w opisach i nierealne jest wyszukiwanie w ten sposób przy dużej ilości kryterii.
Proszę o informację w jaki sposób można skorzystać z wyszukiwarki w normalny sposób, bo aktualnie można użyć określenia zaśmiecarka, bo im bardziej precyzujemy cechy tym więcej niechcianych wyników otrzymujemy.
Pozdrawiam Serdecznie
Wszyscy tak mamy.☹️
Przed chwilą chciałem wyszukać akcesoria związane z metodą oddechową Butejko, ale wyskakuje mi komunikat 'upss nie ma takiej strony. To chyba nie powinno się wydarzać?
Potwierdzam. Niezależnie od przeglądarki dostaję komunikat:
Nie możemy wyświetlić tej strony. Spróbuj ją odświeżyć."
U mnie też nie działa. Cokolwiek bum nie wpisała dostaję ten sam komunikat.
Większość funkcji nie działa zarówno w przeglądarce jak i w aplikacji. Dno.
Potwierdzam, nie działa
Zgadza się, nie działa wyszukanie, ale też wejście w kategorię. Testowałem na kilku przeglądarkach w trybie prywatnym.
Ruszyło
nie działa "wszystkie przedmioty sprzedającego" pojawia się pusta strona lub błąd , testowane na kilku przeglądarkach
Nie działa wyszukiwanie... Wygląda na awarie...
Bo nie działa całe allegro ;0
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie działa wyszukiwarka allegro ;( długo to potrwa? Kolejny dzień awaria ;(
U mnie tez nie działa,
Nie działa: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_