Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/kampania/akademia-allegro/lp/allegro-lokalnie Kinga [edycja] zapisałem się i go nie ukończyłem. A mimo to, dopuszczono mnie do swoich uwag, które wniosłem. Wyniki odczytałem i zrobiłem "kurs poprawkowy"...niestety, też z tymi samymi błędami. Wylogowałem się i dzielę się z tym na forum, by wyeliminowano, co być może jest do poprawy. Wszystkie odpowiedzi były z tym błędem.
@nat_not , każda próba oznaczenia poszczególnych podpowiedzi wygenerowała ten sam błąd. Wrócę do kursu jeszcze raz. Być może mój uBlock Origin albo VPN bruździ?
@browzur Owszem, uBlock może coś wycinać. Uruchom przeglądarkę w trybie z wyłączonymi rozszerzeniami (lub wyłączaj je ręcznie i sprawdzaj, czy problemy nadal występują).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere i dla @nat_not wiedzy o problemach. Z uBlock Originem wklejony adres w pasku adresu wygenerował taki oto błąd
następnie zablokowałem wszystko i podjąłem próbę ponownego przejścia tego samego kursu. Po kliknięciu w jeden z linków o Smarcie (tak rozumiem podejście laika do wiedzy, która jest szerzej zaprezentowana gdzie indziej), prawie natychmiast wyskoczyło mi inne okienko z pytaniem, dlaczego "tam wlazłem"😁. Pokusiłem się o szczerą odpowiedź, za co mi podziękowano, że mimo wszystko poświęciłem swój czas (ja to nazwałem eksperymentem na potrzeby udoskonalania). Powróciłem w inne otwarte okno z właściwym kursem, gdzie znowu poległem na tym samym błędzie, sprawdzającym moją dotychczasową wiedzę. Stąd też się wylogowałem i twierdzę na bank, iż uBlock Origin nie jest problemem. Pozamykałem wszystkie okna, wyczyściłem ciacha i ponownie, ręcznie, wklepałem adres społeczności bez włączonego uBlock Origina. Pop-up natychmiast niemalże się pojawił, no to go cyk bloknąłem. Działa na szkodnika😃
@browzur każda próba oznaczenia poszczególnych podpowiedzi wygenerowała ten sam błąd.
Czy w momencie zaznaczenia obu odpowiedzi jednocześnie również widzisz komunikat o błędzie?
"Czy w momencie zaznaczenia obu odpowiedzi jednocześnie również widzisz komunikat o błędzie?"
@nat_not , nie jest możliwe zaznaczenie dwóch odpowiedzi jednocześnie. Po każdym checkboxie pojedynczo stawianym, wyskakuje błędna odpowiedź.
Cześć 🙂
Sprawdziłam Twoje zgłoszenie zarówno na platformie, jak bezpośrednio w narzędziu, w którym jest przygotowany kurs. I nie powtórzył się zgłaszany przez Ciebie błąd.
To pytanie jest pytaniem wielokrotnego wyboru, przy zaznaczeniu obu poprawnych odpowiedzi, otrzymuję komunikat, że odpowiedź jest właściwa. Zamieszczam zrzut ekranu.
Jeśli u Ciebie podczas wybrania równocześnie obu odpowiedzi, otrzymujesz komunikat o tym, że jest to nieprawidłowa odpowiedź, to prześlij proszę zrzut ekranu, gdzie będzie widać zaznaczone obie odpowiedzi równocześnie i informacjęm że odpowiedź jest niepoprawna.
@aga_lewczyk , masz rację. Jedno kliknięcie zmyliło mnie, więc klikałem kolejne, w kolejnych próbach. I tak w koło macieju. Dopiero dzisiaj zaliczyłem. Do historii szkoleń , niestety, nie dokopałem się, mimo wspomagacza Translatora. Poległem i dałem sobie spokój. Za dużo gościu chciałbyś na raz wiedzieć😁
@browzur U mnie też działa wszystko. Błąd wyskakuje tylko przy próbie jednokrotnego wyboru lub innych niewłaściwych