Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam to wszystko jest jakieś chore siedzę od kilku dni i próbuje aktywować konto dziś mi właśnie odesłali pieniadze 5 zl bo płaciłem revolutem i nie mogłem inaczej No i nie aktywowali, pomyślałem że napiszę na messengerze No i to najlepsze pan na czacie mi pisze ze musze wysłać z zagranicznego konta wtf sobie myślę, nie da się przecież tak bo mi wyśle z polskiego jak na Polsko będę wysyłał ani nigdzie w opcjach nie mam że mogę aktywować bankiem zagranicznym ja nie wiem już ręce rozkładam szukam googluje i cały czas porażka eh proszę o pomoc bo już nie daje rady
@Pawcii020498 Musi być z zagranicznego LT albo GB z tzw. konta technicznego.
Ale ty mi wysyłasz coś co kinkiet wygasły nie da się tego zrobić...
@Pawcii020498 Lew dobrze napisał, przelew musi zostać wykonany z konta technicznego, na którym numer zaczyna się od LT lub GB.
To jak mam to zrobić bo już próbuje tydzień czasu wysyłam z lt i mi automatycznie wysyła z pl haha
@Pawcii020498 A czy wprowadziłeś odpowiednie dane konta? Zgodnie z tym artykułem musisz wybrać opcję "Sposób wypłaty środków" > "do banku za granicą".
Nie mam opcji wyboru do banku za granicą
@Pawcii020498 Proszę, dodaj zrzut ekranu z widoku ustawień wypłat.
Czy może mi ktoś pomóc?
@Pawcii020498 Żeby aktywować konto Allegro za pomocą Revolut, zleć przelew ze swojego konta na kwotę nie mniejszą niż 1,01 zł. Następnie prześlij do nas potwierdzenie tego przelewu przez formularz. Jeśli dane zaciągnięte z banku w przelewie będą tożsame z tymi widocznymi na potwierdzeniu, będziemy mogli aktywować Twoje konto.
Pamiętaj, że na potwierdzeniu powinny być widoczne także Twoje dane osobowe (imię i nazwisko).