Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dłuższego czasu nie mogę wypłacic pieniędzy z konta allegro. Wysyłałam dowód, wpłacałam kilka razy przelewy 1,01 i nic . Status nadal weryfikacja w trakcie. Jak to zrobić ? Gdzie pisać ? Od kilku miesięcy trzymają moje pieniądze prawie 1000 zł
@Chemrozmaitosci Aby Twoja weryfikacja mogła zakończyć się pomyślnie, potrzebujemy jeszcze od Ciebie skanu lub czytelnego zdjęcia brakującej strony dowodu tożsamości, ponieważ w tej chwili mamy tylko jedną z potrzebnych stron.
@Chemrozmaitosci napisał(a):
Od dłuższego czasu nie mogę wypłacic pieniędzy z konta allegro. Wysyłałam dowód, wpłacałam kilka razy przelewy 1,01 i nic . Status nadal weryfikacja w trakcie. Jak to zrobić ? Gdzie pisać ? Od kilku miesięcy trzymają moje pieniądze prawie 1000 zł
Warto poprosić o pomoc moderatorów @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ może pomogą.
@Chemrozmaitosci niestety allegro wraz z operatorami czasami nadużywa prawa do weryfikacji/reweryfikacji i co gorsza przeprowadza ją w sposób nieudolny co doprowadzając do blokowania środków.
Warto złożyć reklamację domagając się w jej ramach udzielenia odpowiedzi i odblokowania środków. W dalszej kolejności można złożyć skargę do UODO.