Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to jest z tymi kurierami na Delivery. Czy podjeżdżają tylko gdy się ich zamówi po paczkę? Jeżeli mam delivery i na allegro nic się nie sprzeda natomiast będę miał jedną paczkę ze sklepu internetowego to kurier może ją odebrać czy jest to jakoś naliczane z allegro. Chodzi mi o to czy jeżeli mam delivery na allegro to czy muszę dodatkowo podpisywać umowę z kurierem aby odbierał paczki ze sklepu internetowego.
@w0jti1475 jak chcesz wysyłać ze swego sklepu to musisz mieć własną umowę.
Ja nie spotkałem się w allegro delivery ze stałymi pojazdami.
@w0jti1475 Na pewno nie ma takiej możliwości, żeby przesyłki ze swojego sklepu rozliczał z Allegro, poza tym Delivery jest tylko dla sprzedaży na Allegro
@SpeedyGonzalezz @w0jti1475 A już dopełniając, nawet jak się zamówi podjazd kuriera, to i tak nie wiadomo, czy przyjedzie.
@fox_paws No i jeszcze kwestia, że kurierzy DPD czy UPS nie zamówieni przez Allegro niekoniecznie odbierają przesyłki Delivery
Ok, ale kurierzy mają czasy podjazdów od do? I trzeba ogarnąć o której mniej więcej mogą się zjawić. Czy odległość magazynu od sortowni ma jakieś znaczenie im bliżej tym szybciej kurier będzie?
Pytam bo trzeba jakoś określić do której godziny można dokonać zamówienie i zdążyć spakować paczkę tak aby kurier odebrał dzisiaj. Wiadomo że do minuty nigdy się tego nie da przewidzieć.
@w0jti1475 W praktyce lepiej nie podawać godzin. Zwyczajnie oznacz "wysyłka 1 dzień dzień" i będziesz miał spokój
@w0jti1475 Kurierzy mają godziny odbioru 8-16 i mogą przyjechać o 8, mogą o 16, a mogą też w ogóle nie przyjechać