Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wczoraj sprzedałem słuchawki formą dostawy Paczkomaty 24/7 InPost . Tu też moje pytanie w jaki sposób mam wysłać teraz paczkę czy muszę wygenerować w jakiejś specjalnej zakładce etykietę inpost czego wstępnie nigdzie nie widzę, czy też poprostu nadać z paczkomatu do kupującego wpisując jego numer oraz adres paczkomatu ?
@Hewalex99 Powinieneś zintegrować konto allegro z managerem przesyłek inpostu https://manager.paczkomaty.pl/ gdzie wygenerujesz i opłacisz etykietę, którą nakleisz na przesyłkę.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dzięki powiązałem konto allegro z menadżerem ale w dalszym ciągu w zakładce przesyłek z allegro w menadżerze nic nie ma. Czy to normalne? Sprawdzałem powiązane konta i wszystko jest w porządku.
Dodam że słuchawki sprzedałem przez allegro lokalnie jednak w zakładce import z allegro w dalszym ciągu nie pokazuje żadnych istniejących aukcji.
@Hewalex99 No to już wszystko jasne. W przypadku AL nie ma możliwości importu przesyłek do managera - musisz ręcznie przepisać wszystkie dane i wygenerować etykietę.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄