anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro International Kurier Czechy, InPost

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

Gdzie znajdę informację, gdzie wędrują środki z pobrania przy przesyłce do Czech Allegro International Kurier Czechy, InPost?

Dla przykładu środki z zamówienia 

9ffd71f0-8678-11f0-9239-b3d7fec40461
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@karpatio_com Pieniądze otrzymujesz maksymalnie 2 dni robocze po odebraniu paczki przez kupującego. Znajdziesz je w zakładce Środki i historia operacji – zarówno dla zamówień z allegro.pl, jak i rynków zagranicznych.

Wpłaty wysyłamy raz dziennie na Twój rachunek bankowy. 

W ramach jednego przelewu dostajesz wpłaty od kilku kupujących. Jest to łączna kwota za wszystkie zamówienia z danego dnia roboczego.

Informacje o wpłacie za przesyłkę znajdziesz w zakładce Zamówienia. W szczegółach wybranego zamówienia, w sekcji "Szczegóły pobrania" zobaczysz:

• kwotę, którą zapłacił kupujący
  • numer rachunku, na który wpłynęła wpłata za zamówienie
  • imię i nazwisko właściciela konta bankowego.
   Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

dziękuję za odpowiedź.

A co jeśli w zakładce środki i historia operacji nie ma żadnej płatności z pobrań z Czech a w zakładce Zamówienia w szczegółach pobrania jest pusto (nie ma numeru rachunku, imienia i nazwiska właściciela):

SZCZEGÓŁY POBRANIA

Kwota pobrania
xxx.xx Kč
Numer konta bankowego

Imię i nazwisko posiadacza konta bankowego

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@karpatio_com Informacje, które przesłałam, dotyczą przesyłek pobraniowych. Natomiast zamówienie nr 9ffd71f0-8678-11f0-9239-b3d7fec40461 zostało opłacone z góry. 

Powinieneś więc widzieć informację o wpłacie w zakładce "Środki i historia operacji". Tutaj znajdziesz informacje jak z niej korzystać.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

Mam 5 zamówień (wszystkie moje zamówienia z opcją pobranie do Czech) i w żadnym nie ma danych w szczegółach pobrania oraz nie widnieją w rozliczeniach "środki i historia operacji""

Poniżej numery zamówień:

35521e80-97be-11f0-aede-817e60f99fcc
d1e4d0a0-8fe2-11f0-9f34-dd75279ca6e9
eeb135d0-79e8-11f0-b029-cb08e31b379b
9f675270-5a44-11f0-bc55-0be4377bd1f1
bc2b7760-47c5-11f0-a0ec-11ad03391190
oznacz moderatorów

karpatio_com
#9 Pomysłodawca

OK już mniej więcej wiem o co chodzi jednak w zamówieniach nie wyświetlają się dane o przelanej kwocie.

Tak czy inaczej wszystko się zgadza w podsumowaniu.

Dziękuję

oznacz moderatorów