Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Przedmiot, który rok temu sprzedałam na allegro został ponownie wystawiony przez Allegro. Ktoś g kupił i teraz allegro chce ode mnie prowizję. W jaki sposób mogę odzyskać prowizję? w regulaminie nie ma opcji zwrotu w przypadku błędów allegro 😕 Miał ktoś podobną sytuację?
@madzialena_80 coś mi tu nie pasuje, podaj nr aukcji dla adminów sprawdzą 🙂
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud @nat_not potrzebna pomoc 😉
No jakoś się uchowało 😕
Sprzedałam to rok temu a 31 października się wystawiło. Dodam jeszcze, że po tym jak Pani ode mnie kupiła buciki, to aukcja nadal była aktywna. Sama ją zamknęłam dzisiaj....
Sprzedałam w życiu 2 przedmioty na allegro, ale jestem pewna że wpisałam ilość dostępnych sztuk:1 🙂
@madzialena_80 Nigdy nie bądź niczego pewna"tu".
Numer aukcji 9873100226
Przedmiot został sprzedany dokładnie 08.12.2019, 11:18
Aukcja była zakończona więc tym bardziej nie rozumiem, czemu się wystawiła ponownie
@madzialena_80 potwierdzam, oferta została wystawiona dokładnie w dniu 31 października o 14:29. Rzeczywiście miałaś identyczną ofertę w grudniu zeszłego roku. Pewne jest, że nowa oferta nie wystawiła się sama, musiał być w tym udział kogoś mającego dostęp do Twojego konta - natomiast jak dokładnie została wystawiona, będziemy mogli potwierdzić najpóźniej w poniedziałek. Jeżeli dowiesz się czegoś wcześniej, daj znać.
Dzień dobry. Dziękuję za odpowiedź. Nikomu nie udostępniam danych do logowania. Więc ew. włam na konto. Czy może to być błąd serwisu przy jakiejś aktualizacji?
@madzialena_80 Czyli krasnoludki.
@madzialena_80 A gdzie to się przez rok uchowało?Zapytaj tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10
@LEW433 jest kilka opcji, rok jest naciągany albo była aukcja z czasem wystawienia, lub zapomniana i wisiała do zakupu 🙂 dlatego nie główkuję i czekamy na adminów, rozjaśnią sprawę 😉
@kostas11 Zaplanowane wystawienie może być góra 30 dni do przodu, więc raczej ta druga opcja.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Dzięki. Napiszę