Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam już kolejny raz obserwuję jak allegro samo włącza mi grupę reklam ads jest to grupa która przynosi straty. Średnie cpc5.55 17 kliknięć koszt 94zł Nie zamierzam za to płacić ponieważ płacę wystarczające prowizje i opłaty dodatkowe. Proszę o odpowiedz i nie interesuję mnie odpowiedz iż sam włączyłem, bo tego nie zrobiłem mam swoją grupę reklam z dobrym zwrotem @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
mam dokładnie to samo. Dziś wysłałem formularz. W piątek 23/08 kiedy sprawę odkryłem i wszystko powyłączałem , dziś znowu działa, znów wyłączyłem . Co się dzieje??
allegro już cos kombinuję nigdy nie zakładałam konta firmowego a miałam włoczone trzeba już dobrze opserwowac tą złodziejsko konkuręcię oszuśći
mam dokładnie to samo. Chyba pierwszy raz zawiadomiłem o tym allegro właśnie w tych dniach co Pan/Pani. Od tygodni się nie logowałem do ads i w piątek patrzę a kampania naliczyła już kilkaset zł. W piątek 23/08 kiedy sprawę odkryłem i wszystko powyłączałem , dziś znowu działa, znów wyłączyłem . Co to jest?
Czy można wiedzieć jak zakończyła sie ta sprawa, ponieważ mam dokładnie to samo.
Wyłaczam emisję, sprawdzam za godzine i wszystko jest ok po 2 tyg się loguję i okazuje sie że kampania jednak jest aktywna.
Sytuacja ma miejsce kolejny(trzeci) już raz !!
Służę uprzejmie pomocą. Allegro podrzuca dzienną kampanię ads przy aktywowaniu zakończonej oferty. Nie pamiętam jak jest z nowymi. Wznowienie tej jednej starej oferty i nieodhaczenie promowania w budżecie dziennym uruchamia promowanie wszystkich ofert, które wcześniej należały do kampanii Ads. To właśnie jest sedno sprawy, bo w promowaniu Ads łatwiej jest wyrobić budżet dzienny na wielu ofertach niż na jednej. Chodzi przecież o CPC. Odwoływałem się dwuinstancyjnie, bo uważam ,że mimo wszystko takie rozwiązanie jest niezgodne z regulaminem Ads. Ostatecznie Allegro oddało mi całą kasę, ale nie uwzględniło reklamacji. Poprostu zostawiam u nich trochę grosza co miesiąc i z uwagi na to zdecydowali się na taki ruch. Obiecali też przesłać te uwagi do zespołu odpowiedzialnego za to rozwiązanie, ale chyba skończyło się na niczym. Innymi słowy - przed wystawieniem zawsze trzeba sprawdzić to jedno promowanie i odhaczyć.